ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

O Φουστέρ, ο Μαρινάκης και ο Δουρέκας

O Φουστέρ, ο Μαρινάκης και ο Δουρέκας
INTIME SPORTS

Ο Νταβίντ Φουστέρ , ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Κούλης Δουρέκας δείχνουν με τη στάση τους, τι σημαίνει για το σύλλογο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Νταβιντ Φουστέρ έδειξε ξανά πόσο Ολυμπιακός είναι, πόσο έχει παθιαστεί με την ομάδα και πόσο θέλει να μείνει για πάντα στον Πειραιά, αφού χωρίς να το ζητήσει κανείς, πήγε το Σάββατο στο Ρέντη να μιλήσει ως αρχηγός.

Η ατυχία που κυνηγάει φέτος τον πιο ψυχωμένο παίκτη του Ολυμπιακού είναι άνευ προηγούμενο και δυστυχώς για τον πρωταθλητή δεν τον είχε στην Ουκρανία, όπου έχει παράδοση να πετυχαίνει γκολ και δεν θα βρίσκεται ανάμεσα στους "18" που θα πάνε στη Λεωφόρο. Τραυματίσθηκε ως γνωστόν στην προθέρμανση του ματς με την ΑΕΚ, όταν έπεσε πάνω του ο Μιλιβόγεβιτς, παρά τους πόνους δεν ζήτησε να αντικατασταθεί και όταν έγιναν αφόρητοι αποχώρησε στο ημίχρονο.

Το σπάσιμο ήταν στο χέρι, στο ίδιο σημείο με τον παλιό τραυματισμό και οι γιατροί του συνέστησαν να μείνει στο σπίτι ένα δεκάημερο και να κάνει ένα ελαφρύ πρόγραμμα για να επιστρέψει αργότερα στις προπονήσεις. Με δική του πρωτοβουλία όμως, χωρίς να το ζητήσει κανείς πήγε στο Ρέντη και μίλησε στους συμπαίκτες του για τη σπουδαιότητα του ντέρμπι. Τους εξήγησε πως ζει ο κόσμος του Ολυμπιακού γι αυτά τα ματς και τους τόνισε ότι θα αποθεωθούν αν κερδίσουν και θα είναι ζόρικα τα πράγματα αν χάσουν χωρίς να ματώσουν τη φανέλα. Και το έκανε πριν αρχίσει η προπόνηση, πριν πάει η Θυρα-7, που επισκέφτηκε τους παίκτες με το τέλος της προπόνησης. Δεν το έκανε με λίγα λόγια για δημόσιες σχέσεις, αφού ήταν απών όταν πήγαν οι οπαδοί.

"Αιώνιο" ντέρμπι στον Stoiximan.gr με 0% Γκανιότα & 140 + ειδικά στοιχήματα!

Ο Φουστέρ μάλιστα είχε ένα ψιλοπρόβλημα με τον Περέιρα. Στο ματς με τον Τύρναβο, ο Πορτογάλος είχε βάλει ένα χαρτί στον πίνακα ανακοινώσεων, όπου ανάμεσα στα άλλα έλεγε "αν κερδίσουμε πέναλτι το εκτελεί ο Χάρα" προκειμένου να δώσει ψυχολογική τόνωση στον νεοαποκτηθέντα παίκτη. Πράγματι ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι, ο Ντουρμάζ έδειξε αμέσως με το χέρι τον Χάρα, αλλά ο Φουστέρ που δεν είχε δει το χαρτί, εκτέλεσε το πέναλτι και σκόραρε. Θα θυμόσαστε την εικόνα του Περέιρα να εξανίσταται με υψωμένα τα χέρια όταν ο Φουστέρ πήρε τη μπάλα. Όταν σκόραρε όμως και άκουσε τον κόσμο να φωνάζει εν χορώ το όνομα του Ισπανού κατάλαβε περί τίνος πρόκειται. Με ολιγόλεπτο διάλογο στα αποδυτήρια λύθηκε το θέμα εν τη γεννέσει του.

Kαι όπως μας είπε πριν από δυο μήνες "θέλω να μείνω για πάντα , γιατί είναι ευτυχισμένη και η γυναίκα μου. Ήδη μίλησα με τον πρόεδρο και του ζήτησα να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Το θέλει ο πρόεδρος, το θέλω κι εγώ. Και μετά τη λήξη της καριέρας μου θα ήθελα να παραμείνω, έχω δίπλωμα προπονητή Α κατηγορίας, για μικρά παιδιά, από το Πανεπιστήμιο της Βαλένθια και είμαι διατεθειμένος να πάρω και τα ανώτερα. Στην Ελλάδα εξάλλου είμαι πιο αγαπητός και αναγνωρίσιμος, από τι στην Ισπανία. Γι αυτό και βάπτισα τον γιό μου Νικόλα, ένα δημοφιλές όνομα στην Ελλάδα, με αφορμή τη σύλληψη του που έγινε στη χώρα σας. Η γυναίκα μου είναι πάλι έγκυος και περιμένουμε το δεύτερο παιδί τον Ιούνιο"

Ο Ολυμπιακός πάει πάνοπλος στη Λεωφόρο και μάλιστα υπάρχει το ενδεχόμενο να καθίσουν στον πάγκο τόσο ο Κούλης Δουρέκας, όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να είναι πιο κοντά στους ποδοσφαιριστές για τους στηρίξουν και να δείξουν πόσο σπουδαίο είναι το ματς για το σύλλογο.

Στο μεταξύ, θυμηθείτε να παίξετε το "Αιώνιο" ντέρμπι στον Stoiximan.gr με 0% Γκανιότα & 140 + ειδικά στοιχήματα!

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ