ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Φίλοι εκτός γηπέδων, αντίπαλοι στο ντέρμπι

Φίλοι εκτός γηπέδων, αντίπαλοι στο ντέρμπι
INTIME SPORTS

Αρκετοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού διατηρούν φιλικές σχέσεις εκτός των αγωνιστικών χώρων και αντίπαλοι θα είναι μόνο στην διάρκεια του 90λεπτου.

Οι 28 ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν το βράδυ της Κυριακής στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να διεκδικήσουν τη νίκη για την ομάδα τους δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα απολύτως εκτός γηπέδων.

Ίσα-ίσα που κάποιοι εξ αυτών είναι και φίλοι εκτός αγωνιστικών χώρων λόγω κυρίως της κοινής τους παρουσίας στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα ή σε προηγούμενες ομάδες, είτε λόγω της "αντιπαλότητας" τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ας δούμε κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις οι οποίες είναι λίγο πολύ γνωστές ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλες φιλικές σχέσεις ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.

Τους συνδέει το... νηπιαγωγείο

Ο Ζέκα με τον Τσόρι είναι φίλοι... λόγω των παιδιών τους. Συγκεκριμένα τα παιδιά των δυο ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού πάνε στο ίδιο νηπιαγωγείο και αρκετές φορές οι δυο τους έχουν συναντηθεί όταν πάνε να τα πάρουν και αναπτύχθηκε μια φιλική σχέση μεταξύ τους. Μάλιστα ο Ζέκα έχει δηλώσει πως σέβεται ποδοσφαιρικά και την αξία του Τσόρι ενώ και ο Αργεντινός έχει εκφραστεί με καλά λόγια για τον Πορτογάλο άσο. Στο ντέρμπι του πρώτου γύρου οι δυο τους είχαν και μια θερμή χειραψία δείγμα της φιλίας τους.

Φίλοι εκτός γηπέδων, αντίπαλοι στο ντέρμπι
INTIME SPORTS

Τα λένε Μπεργκ και Ντουρμάζ

Η Εθνική Σουηδίας είναι αυτή που δένει τον Μάρκους Μπεργκ με τον Τζίμι Ντουρμάζ. Οι δυο τους έχουν συνυπάρξει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας τους και σύμφωνα με όσα λένε οι Σουηδοί δημοσιογράφοι διατηρούσαν μια φιλική σχέση.

Αυτή είναι η πρώτη χρονιά του Ντουρμάζ στην Ελλάδα και οι δυο τους δεν είχαν βρεθεί αντίπαλοι στον πρώτο γύρο καθώς ο Μπεργκ ήταν εκτός αποστολής.

Φίλοι εκτός γηπέδων, αντίπαλοι στο ντέρμπι

Φίλοι εδώ και οκτώ χρόνια

Φιλική σχέση εδώ και οκτώ χρόνια συνδέει τους Νίνη και Μήτρογλου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Εθνική Νέων όταν και έφτασαν την Εθνική μέχρι τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων. Από τότε και φυσικά μέσω της κοινής τους πορείας σε Ελπίδων και Ανδρών τα λένε αρκετά συχνά και όχι μόνο όταν βρίσκονται αντιμέτωποι στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Φίλοι εκτός γηπέδων, αντίπαλοι στο ντέρμπι
INTIME SPORTS

Καλοί φίλοι Καρέλης, Μπουχαλάκης

Ο Εργοτέλης και η παρουσία στις μικρές εθνικές ομάδες συνδέει τους Καρέλη και Μπουχαλάκη. Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι και εκτός γηπέδων και μάλιστα έχει τύχει να βρεθούν μαζί μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους και χαρακτηριστική ήταν η φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο ίνσταγκραμ ο πρώτος από κοινό τους έξοδο την πρωτοχρονιά μαζί μάλιστα και με τον Διαμαντάκο αλλά και τον Αυλωνίτη.

Φίλοι εκτός γηπέδων, αντίπαλοι στο ντέρμπι
INTIME SPORTS

Όπως είναι λογικό και οι άλλοι Έλληνες διεθνείς Λαγός, Μαυρίας, Τριανταφυλλόπουλος, Φορτούνης, Σιόβας γνωρίζονται από την κοινή τους παρουσία στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα και τις επιτυχίες με τις Εθνικές ομάδες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα λένε και εκτός γηπέδων έχοντας φιλικές σχέσεις.

Φίλοι εκτός γηπέδων, αντίπαλοι στο ντέρμπι
INTIME SPORTS

Στο μεταξύ, θυμηθείτε να παίξετε το "Αιώνιο" ντέρμπι στον Stoiximan.gr με 0% Γκανιότα & 140 + ειδικά στοιχήματα!

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ