Επεισόδια έξω από την Λεωφόρο - To αιώνιο Derby - SPORT 24
TO ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Επεισόδια έξω από την Λεωφόρο

Επεισόδια έξω από την Λεωφόρο

Επεισόδια έξω από την Λεωφόρο

Δεν ξεκίνησε καλά το ντέρμπι στην Λεωφόρο, καθώς οπαδοί συγκρούστηκαν με την Αστυνομία που εμπόδισε την είσοδο τους στο γήπεδο (VIDEO).

Αυστηρά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας εντός και εκτός Λεωφόρο λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Όπως έγινε γνωστό, οπαδοί προσπάθησαν να εισέλθουν στο γήπεδο, όμως οι δυνάμεις που βρίσκονταν έξω από την Λεωφόρο τους εμπόδισαν.

'Έτσι, είχαμε ένταση στην οδό Τσόχα και γύρω από το γήπεδο με τους οπαδούς να πετούν βεγγαλικά και κροτίδες στους Αστυνομικούς που απάντησαν με ρίψη χημικών. Λίγο αργότερα η κατάσταση ηρέμησε λίγο, αφού η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική.

 

 

 

 

SHARE:
ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

HOT RIGHT NOW

HOT RIGHT NOW

Οι 5 υποψήφιες για 'Model Of The Year'. Σε ποια θα έδινες τον τίτλο;

Να σημειώσουμε πως δύο από τις πέντε είναι αδερφές. Άδικο, αλλά σέξι.

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

BINTEO

BINTEO

Παντρεύτηκε τον άνθρωπο που της δώρισε μέρος του συκωτιού του

Εκείνος της δώρισε μέρος του συκωτιού του, σώζοντας της τη ζωή, και εκείνη τον παντρεύτηκε. Μια ιστορία αληθινής αγάπης (Vids)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24