ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

"Αιώνιο" ντέρμπι στον Stoiximan.gr με 0% Γκανιότα & 140+ ειδικά στοιχήματα!

"Αιώνιο" ντέρμπι στον Stoiximan.gr με 0% Γκανιότα & 140+ ειδικά στοιχήματα!

Όλα τα ντέρμπι μεταξύ των δύο «αιώνιων» έχουν σημασία, αλλά το φετινό έχει και βαθμολογική βαρύτητα. Ο Stoiximan.gr δημιούργησε ένα πολύ ενδιαφέρον infographic για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής.

Οι δύο ομάδες έχουν απόσταση έξι βαθμών με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται με 58 βαθμούς έναντι 52 των «Πράσινων». Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, λοιπόν, εκτός από το ότι θα έχει ολοκληρώσει τις φετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων, υπάρχει περίπτωση να κρίνει και πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων η απόστασή τους από την κορυφή και τον «αιώνιο» αντίπαλό τους θα μειωθεί στους τρεις βαθμούς και θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Σε κάθε άλλο αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός θα έχει μια απόσταση ασφαλείας, την οποία θα προσπαθήσει να διατηρήσει και να διευρύνει μέχρι τη λήξη της φετινής SuperLeague.

Στο infographic του Stoiximan.gr για το μεγάλο ντέρμπι μπορείτε να μάθετε την προϊστορία των αναμετρήσεων με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, ενώ υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ανάλυση των δέκα τελευταίων αγώνων των δύο ομάδων με γηπεδούχους τους «Πράσινους». Σε πόσες αναμετρήσεις σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία γκολ και σε πόσες λιγότερα; Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα σκορ σε αυτά τα παιχνίδια;

Όλα αυτά στο ενδιαφέρον infographic του Stoiximan.gr που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

"Αιώνιο" ντέρμπι στον Stoiximan.gr με 0% Γκανιότα & 140+ ειδικά στοιχήματα!
TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ