STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολ. Βόλου - Πανσερραϊκός 3-0

Ολ. Βόλου - Πανσερραϊκός 3-0
Μπρέσκα Καπετάνος INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα στο Πανθεσσαλικό κερδίζοντας εύκολα τον Πανσερραϊκό με 3-0, έχοντας σε καλή μέρα τους Μπρέσκα, Καπετάνο και Κρίστιαν Νέμεθ.

Η ομάδα του Βόλου μας έχει συνηθίσει στις καλές εμφανίσεις και το επανέλαβε με τον Πανσερραϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου και κέρδισε πολύ εύκολα με 3-0.

Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο πρώτο ημίχρονο όταν και οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη προηγήθηκαν με δυο τέρματα, όμως στην επανάληψη πέτυχαν και τρίτο γκολ.

Το σκορ άνοιξε ο Κρίστιαν Νέμεθ στην πρώτη του παρουσία στην βασική ενδεκάδα του Βόλου, ενώ το 2-0 έκανε ο συνήθης ύποπτος Μάριο Μπρέσκα σε μία φάση που φαίνεται η πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει από το καλοκαίρι.

Η επανάληψη ήταν λίγο βαρετή (έως πολύ), αφού τα πάντα είχαν κριθεί από το πρώτο μέρος. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι έκαναν τρία τα τέρματα τους με τον Τομάς στο 85ο λεπτό.

Στοιχεία αγώνα


Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

4ος: Κουτσιάυτης (Άρτας)

Παρατηρητής: Δούρος (Κορινθίας)

Καιρός: Πολλά σύννεφα και χαμηλή υγρασία ( ΕΔΩ περισσότερα)


Ολυμπιακός Βόλου(Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Σελέσι, Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Καπετάνος, Ρόκας(Ακόστα 69'), Μπρέσκα, Μαρτίν, Νέμεθ(Μπερτολντι 79'), Σολάκης(Τόμας 55').

Πανσερραϊκός(Μομτσίλο Βούκοτιτς): Φερνάντες, Μπέλιτς, Κις(Κόντος 75'), Νταλέ, Παπάζογλου, Πάρκερ, Ανάκογλου, Τριανταφύλλου, Σίντιτς(Γιαννόπουλος 86'), Κέρλα, Κάστρο(Ντιόγο 46')


Σκορερ: Νέμεθ (σουτ 15'), Μπρέσκα (πλασέ 42'), Τομάς (προβολή 85') -


Καρτες: Σελέζι (κίτρινη 25'), Ζαραδούκας (κίτρινη 44'), Ντολεζάι (κίτρινη 72')


Το πρώτο ημίχρονο...


Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του Πανσερραϊκου να έχει πολλές απουσίες λόγω της αποδέσμευσης ποδοσφαιριστών κατά την διάρκεια της εβδομάδας, όμως τα λιοντάρια στάθηκαν καλά στα πρώτα λεπτά.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε καλή κατάσταση παρότι ο καιρός ήταν συννεφιασμένος ενώ έβρεξε την προηγούμενη ημέρα. Πρώτη φάση στο παιχνίδι στο 11ο λεπτό, όταν ο Καπετάνος εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Ντολεζάι έκανε την προβολή. Ο Φερνάντες όμως έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Μπρέσκα σε μία από τις γνωστές του κούρσες ανέβηκε από τα δεξιά και έβγαλε τη σέντρα, ο Μάρτιν όμως αν και απέναντι από τον Φερνάντες δεν έκανε καλό κοντρόλ και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία.

** (Ο Μόνχε δεν ήταν στην αποστολή λόγω τραυματισμού και η αλήθεια είναι πως χωρίς τον Αργεντινό ο Βόλος μετρά μόλις μία νίκη σε έξι ματς. Περισσότερα ΕΔΩ)

Ντεμπούτο και γκολ

1-0: Το σκορ άνοιξε στο 15ο λεπτό ο Κρίστιαν Νέμεθ στην πρώτη του παρουσία στην βασική ενδεκάδα του Βόλου. Η φάση ξεκίνησε όταν ο Μάρτιν έκανε δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, με τη μπάλα να χτυπά πάνω στο σώμα του Παπάζογλου. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον Ούγγρο άσο που με ωραίο σουτ έβαλε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο 27ο λεπτό ο Πανσερραϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Νίκολα Μπέλιτς. Ο Σέρβος άσος εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γιακούποβιτς που βρήκε την μπάλα με τα ακροδάχτυλα. Ο Ελβετός μάζεψε την μπάλα και στο 37ο λεπτό, όταν ο Νταλέ έκανε ένα σουτ που κόντραρε πάνω στον Σανκαρέ και θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά.

Που είναι η μπάλα ρε παιδιά;

2-0: Στο 42ο λεπτό ο Βόλος έκανε δυο τα τέρματα του με τον γνωστό ύποπτο Μάριο Μπρέσκα. Η φάση όμως ήταν κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-η. Συγκεκριμένα ο Νέμεθ έδωσε με τη μία στον Καπετάνο στο ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Έλληνα μέσο να βγάζει την κατάλληλη στιγμή πολύ όμορφη μπαλιά στον Σλοβάκο στα δεξιά. Ο 32χρονος άσος μπήκε μέσα και έκανε ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ νικώντας τον Φερνάντες. Χάθηκε η μπάλα πραγματικά.


** (Αυτό ήταν το έβδομο τέρμα του Μπρέσκα στο πρωτάθλημα, το καλύτερο του στην Ελλάδα όπως φαίνεται)


Το δεύτερο ημίχρονο....


Η επανάληψη ξεκίνησε χωρίς φάσεις στα πρώτα λεπτά, όμως στο 65ο λεπτό ο Βόλος σκόραρε με τον Μπρέσκα, παρόλα αυτά ο διαιτητής έδωσε λανθασμένα οφσάιντ.

Στη συνέχεια το δεύτερο ημίχρονο πραγματικά ήταν το πιο αδιάφορο από όλα τα ματς που έχουμε δει φέτος, αφού και οι δυο ομάδες δεν είχαν διάθεση για ποδόσφαιρο από τη στιγμή που όλα είχαν κριθεί από το πρώτο μέρος.

3-0: Βέβαια ο Βόλος έκανε τρία τα τέρματα του στο 85ο λεπτό σαν σε προπόνηση. Ο Μπρέσκα εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Φερνάντες απέκρουσε την μπάλα η οποία πήγε πάνω στον Καπετάνο που έκανε το πλασέ και μετά από κόντρες ο Τομάς την έστειλε στα δίχτυα από κοντά.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ