STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οκτώ ΠΑΕ σε απολογία

Οκτώ ΠΑΕ σε απολογία
INTIME SPORTS

Οκτώ ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League. Κλήθηκαν Σα Πίντο, Σάντσες και ο Πανθρακικός για τον εκφωνητή του γηπέδου. Δείτε τις κλήσεις.

Σα Πίντο και Σάντσες κλήθηκαν να απολογηθούν στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για την συμπεριφορά τους την 16η αγωνιστική.

Επίσης στο "σκαμνί" θα καθίσουν, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ο Εργοτέλης, ο Ατρόμητος, ο ΟΦΗ, ο Απόλλων Σμύρνης, αλλά και ο Πανθρακικός για τον εκφωνητή του γηπέδου.

Αναλυτικά οι κλήσεις σε απολογία:

" Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 20-12-2013 και ώρα 10:30 ) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 16η Αγωνιστική. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Απόλλων, SANCHEZ LAWRENCE (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. SANCHEZ LAWRENCE στον αγώνα ΠΑΕ Εργοτέλης-ΠΑΕ Απόλλων.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Εργοτέλης, Μ. Ξημεράκη (προπονητή τερματοφυλάκων): Για τη συμπεριφορά του κ. Μ.Ξημεράκη στον αγώνα ΠΑΕ Εργοτέλης-ΠΑΕ Απόλλων.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ

Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ ΟΦΗ, Σ.Ρούσση (γυμναστή),DA SILVΑ SA PINTΑ RICARDO MANUEL(προπονητή), Π.Μαρινάκη (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά των κ.κ. Σ.Ρούσση, DA SILVΑ SA PINTΑ RICARDO MANUEL, Π.Μαρινάκη καθώς επίσης διότι: "Με την λήξη του αγώνα ενώ ο διαιτητής βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου, σύσσωμοι ο πάγκος και οι ποδοσφαιριστές της εγκαλουμένης κινήθηκαν προς το μέρος του, αλλά απομακρύνθηκαν με την επέμβαση των σεκιούριτι και της αστυνομίας" στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ ΟΦΗ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ζ) ΠΑΕ Πανθρακικός: διότι : "Στο 54΄λεπτό του αγώνα ο εκφωνητής του γηπέδου από τα μεγάφωνα είπε τα εξής : "ΚΑΚΩΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΟΦΣΑΙΝΤ ΣΤΟ 49΄ΛΕΠΤΟ" στον αγώνα ΠΑΕ Πανθρακικός-ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ