STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι αποφάσεις της Super League

Οι αποφάσεις της Super League

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το Δ.Σ. και η Γ.Σ. της Super League όπου εγκρίθηκε το πρόγραμμα μέχρι την 8η αγωνιστική ενώ σε ότι έχει να κάνει με το καίριο ζήτημα των επιπτώσεων των ομάδων που δεν παίρνουν άδεια θα συζητηθεί σε πόμενη συνεδρίαση.

Χωρίς να βγει κάποια σημαντική είδηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το Δ.Σ. και η Γενική Συνέλευση της Super League στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής στην Αθήνα. Το Δ.Σ. κύλησε σε ήρεμα πλαίσια και αποφασίσθηκε το πρόγραμμα μέχρι την 8η αγωνιστική.

Σε ότι έχει να κάνει με το θέμα των επιπτώσεων των ομάδων που δεν έχουν άδεια αποφασίσθηκε να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση ενώ επίσης σε συνάντηση που θα υπάρξει με την ΕΠΟ θα συζητηθούν θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος που αφορούν και τις δυο αρχές.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο τηςSuperLeagueαποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1. Εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα 3ηςέως και 8ηςαγωνιστικής του ΠρωταθλήματοςSuper Leagueαγωνιστικής περιόδου 2014-2015.

2. Αναφορικά με τις επιπτώσεις για ΠΑΕ που δε θα λάβουν άδεια από την ΕΠΟ για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, το θέμα θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.

3. Στο πλαίσιο θεσμικής συνάντησης με την ΕΠΟ θα συζητηθούν ζητήματα αμοιβαίου οικονομικού ενδιαφέροντος.

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση η Γενική Συνέλευση της Super League αποφάσισε τα ακόλουθα:

1/ Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι προκηρύξεις Πρωταθλημάτων Υποδομής Κ15 και Κ17, αγωνιστικής περιόδου 2014-15".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ