STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3

Ο Άκης Δημακός πήγε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των συνεργατών του Sport 24 Radio 103.3 μίλησε με κάποιους από τους πρωταγωνιστές των αγώνων της Κυριακής.

Διαβάστε τι δήλωσαν στον Sport24 Radio 103.3 οι Πάρα, Μπάλιτς, Ηλιάδης, Κούσας και Μελισσάς για την τελευταία και συναρπαστική αγωνιστική που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (10/5).

Φακούντο Πάρα (επιθετικός Αστέρα Τρίπολης)

Για το πώς αισθάνεται που σκόραρε μετά από αρκετό καιρό στη νίκη του Αστέρα με 2-0 επί της Κέρκυρας: «Νιώθω πολύ όμορφα. Χαλαρός. Στο πρώτο ημίχρονο είχα την τύχη με το μέρος μου και κατάφερα να πετύχω ένα αρκετά σημαντικό γκολ για την ομάδα, επειδή χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς. »

Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Αστέρα στα πλέι οφ: «Μακάρι να μπορώ να παίξω και στα play off. Αυτό εύχομαι τώρα.»

Για τον στόχο του Αστέρα στα play off: «Στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, ακόμη και στην πρώτη θέση για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στην συνέχεια.»

Νίκολα Μπέλιτς (μέσος Ξάνθης)

Για την ήττα της Ξάνθης με 2-0 από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή: «Σήμερα ήρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά δεν παίξαμε καλά και χάσαμε. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό τον αγώνα . Συγχαρητήρια στον Πανθρακικό που μένει στην κατηγορία. Εμείς έχουμε ακόμη τον τελικό του Κυπέλλου. Πρέπει να δουλέψουμε καλά και στις 23 του μήνα να τα δώσουμε όλα και να φέρει το Κύπελλο στην Ξάνθη.»

Στέλιος Ηλιάδης (μέσος Πανθρακικού)

Για τη νίκη του Πανθρακικού με 2-0 και την παραμονή της ομάδας στην Σουπερλίγκα: «Οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και η διοίκηση είμαστε ίσως οι μόνοι που πιστέψαμε στην παραμονή. Πριν από έναν μήνα όλοι μας είχαν για την Football League. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα. Δείξαμε ότι το πιστεύουμε και το αποδείξαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Για εμάς ο αγώνας ήταν ένας τελικός. Ευτυχώς τα καταφέραμε και δικαιωθήκαμε.»

Γιώργος Κούσας (αμυντικός Παναιτωλικού)

Για την παρουσία του Παναιτωλικού στο φετινό πρωτάθλημα: «Η χρονιά ήταν πετυχημένη για εμάς. Κάθε χρόνο βλέπουμε ότι πηγαίνουμε καλύτερα. Είμαστε πλέον μια υπολογίσιμη δύναμη. Κάναμε κάποια πολύ καλά παιχνίδια και όλες οι ομάδες έρχονται εδώ και μας σέβονται.»

Νίκος Μελισσάς (τερματοφύλακας Ηρακλή Ψαχνών)

Για τη νίκη του Ηρακλή Ψαχνών με 2-0 επί της Ερμιονίδας στα play out της Football League: «Η νίκη ήταν μονόδορμος για εμάς. Μπήκαμε με πολύ πάθος. Όλα τα παιδιά έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν στο ματς. Η χαρά δεν κρατάει πολύ για εμάς. Την Τετάρτη έχουμε ακόμη έναν τελικό. Όλοι στην ομάδα πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε και θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου, κάναμε μια μίνι προετοιμασία. Δουλέψαμε πολύ σοβαρά και τώρα βλέπουμε τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας.»

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ