STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι δηλώσεις των εκπροσώπων για τα play off

Οι δηλώσεις των εκπροσώπων για τα play off
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσαν οι Γιώργος Σπανός, Δημήτρης Μποροβήλος και Κούλης Ιωσηφίδης για το πρόγραμμα των play off της Superleague, μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης.

Στην κλήρωση των play off της Superleague παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων οι οποίες συμμετέχουν στο μίνι - πρωτάθλημα, ενώ τη διαδικασία συντόνισαν ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Γιώργος Μποροβήλος και ο γενικός διευθυντής, Μιχάλης Αναγνώστου.

Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο, Στράτο Σωπήλη, ο ΠΑΟΚ από τον γενικό αρχηγό, Κούλη Ιωσηφίδη, ο Αστέρας από τον διευθύνοντα σύμβουλο, Δημήτρη Μποροβήλο (αδερφό του Γιώργου) και τον σκάουτ, Νίκο Γαλανακόπουλο και ο Ατρόμητος από τον ιδιοκτήτη και πρόεδρό του, Γιώργο Σπανό.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, οι τρεις εκ των τεσσάρων εκπροσώπων των ομάδων έκαναν δηλώσεις, με εξαίρεση τον Στράτο Σωπήλη.

Αρχικά, ο Γιώργος Σπανός, τόνισε: "Είναι θετικό ότι αρχίζουμε και τελειώνουμε τη διαδικασία στην έδρα μας. Η σειρά των παιχνιδιών μας ευνοεί. θέλουμε να δείξουμε ποιότητα, γιατί είναι ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Έχουμε πίστη στον Ατρόμητο και θέλουμε την πρώτη ή τη δεύτερη θέση. Η βαθμολογία που αρχίζουμε, δεν λέει τίποτα. Οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Πριν δύο χρόνια είχαμε μπει με 0 βαθμούς και χάσαμε την πρώτη θέση λόγω της διαφοράς τερμάτων".

Κατόπιν, το λόγο πήρε ο Δημήτρης Μποροβήλος: "Όλοι θα παίξουμε με όλους, δεν έχει σημασία η σειρά. Ο Αστέρας είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει. Είναι Γολγοθάς, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Τελευταίος, μίλησε ο Κούλης Ιωσηφίδης: "Τα δύο προηγούμενα χρόνια ήμασταν πρώτοι και το ίδιο συμβαίνει φέτος. Δεν έχει σημασία η σειρά. Θέλει πίστη και αγώνα, να μην έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Εμείς έχουμε τραυματισμούς, αλλά οι δυσκολίες ομορφαίνουν τη ζωή".

Ξεχωριστό χρώμα στην κλήρωση έδωσαν περίπου 25 φοιτητές από το αμερικάνικο πανεπιστήμιο Robert Morris, οι οποίοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τη διαδικασία.

Οι δηλώσεις των εκπροσώπων για τα play off
INTIME SPORTS
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ