STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Πλατανιάς 0-0

ΟΦΗ - Πλατανιάς 0-0
INTIME SPORTS

Χωρίς νικητή έληξε η μάχη της Κρήτης ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πλατανιά, αφού καμία εκ των δύο ομάδων δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πλατανιά. Οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν ευκαιρίες, προσπάθησαν κατά κύριο λόγο να απειλήσουν με σουτ και τελικά έμειναν στο 0-0. Από μία μεγάλη ευκαιρία είχαν πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κάθε μία από τις δύο ομάδες, αλλά δεν Λόρια και Περιστερίδης δεν νικήθηκαν. Στο 37' ο Περογαμβράκης είχε δοκάρι και στο 39' ο Τόρες πλάσαρε άουτ σε τετ α τετ με τον Γεωργιανό τερματοφύλακα, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΟΦΗ.

ΟΦΗ (Γκατούζο): Λόρια (46′ Δασκαλάκης), Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μπανούσης, Μονιάκης (46′ Λαμπρόπουλος), Πετρόπουλος, Ραζάκ (74′ Κάλαϊτζιτς), Μεϊτέ (75′ Φαζός), Περογαμβράκης (46′ Κουτσιανικούλης), Στάθης (88′ Μαραθιανός), Μακρής.

Στον πάγκο: Γιαγκιόζης, Δαμιανάκης, Μανιδάκης, Μπολάκης.

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Περιστερίδης (79′ Κοκκαλάς), Αποστολόπουλος, Ζαραδούκας, Αγκιλέρα (75′ Ιτούα), Μπανανά, Μαχαμάτ, Μενδρινός, Τσουράκης (79′ Φιγκέιρα), Τόρες (79′ Ναζλίδης), Γουνδουλάκης (79′ Τέτε), Μπεριάν (57′ Δημήτρης).

Στον πάγκο: Γιακουμάκης, Ζουμπουλάκης, Ντεντάκης, Σέχου, Τσοντάκης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ