STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 0-2

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 0-2
Ίβιτς, Γιάννου, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, ΠΑΟΚ, πανηγυρική INTIME SPORTS

Σε ένα ματς διαφήμιση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, με φοβερή ατμόσφαιρα και ωραία μπάλα, ο ΠΑΟΚ νίκησε εκτός έδρας τον ΟΦΗ με 2-0. Δείτε τις φάσεις και τα γκολ.

Μετά από αρκετό διάστημα είδαμε ένα πολύ όμορφο ματς και από τις δύο ομάδες που βρέθηκαν απόψε στον Θ. Βαρδινογιάννης. ΟΦΗ και ΠΑΟΚ παρουσίασαν σπουδαίο θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και αν μη τι άλλο άφησαν ικανοποιημένους όσους το παρακολούθησαν.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στον ΠΑΟΚ που κατάφερε να πετύχει και τα δύο γκολ του αγώνα, με φανταστικό ρυθμό ενώ στην επανάληψη η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του ΟΦΗ με τους Κρητικούς να κλείνουν τον δικέφαλο στην περιοχή του αλλά να είναι άτυχη στην τελική προσπάθεια.

Οι δύο ομάδες πραγματικά απέδειξαν πως είναι άξια πρωταγωνίστριες στην φετινή Superleague και αν για τον ΠΑΟΚ η Ευρώπη είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη, θα πρέπει και ο ΟΦΗ να βρεθεί στα πλέι οφ και να έχει την ευκαιρία για να επιστρέψει στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης ΟΦΗ - ΠΑΟΚ

Ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: "Θ. Βαρδινογιάνννης"

Διαιτητές: Κομίνης (Θεσπρωτίας) / Γούκος (Ηπείρου) - Αναστόπουλος (Αρκαδίας)

4ος Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)

Συνθέσεις:

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Βάντο (Βερόν 65'), Κάλαϊτζιτς (Ζορμπάς 72'), Γαλανόπουλος, Τζόρντι Λόπεθ, Σίσιτς, Καμπάνταης (Χόρχε Λόπεθ 46'), Παπουλής

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Γκαρσία, Ίβιτς (Τσουκαλάς 69'), Σαλπιγγίδης (Μπαλάφας 82'), Γιάννου, Λίνο (Νιμανί 72')

Σκόρερ: Γιάννου 24'-38' (0-1) - (0-2)

Κίτρινες κάρτες: Μπαλάφας 17', Σαλπιγγίδης 50', Λόπεθ 51', Φωτάκης 78', Ταυλαρίδης 84', Κρέσιτς 87'

Ανασκόπηση αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν το απόλυτο αφεντικό. Από το πρώτο λεπτό μέχρι το 45', οι παίκτες του Μπόλονι επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα πριν πάνε στα αποδυτήρια.

Ο δικέφαλος έπιασε δαιμονιώδη ρυθμό με αποτέλεσμα να κλείσει τους γηπεδούχους στα καρέ τους. Πριν πετύχει το πρώτο γκολ στο 24', προειδοποίησε με δύο πολύ καλές ευκαιρίες τον Βεζυρίδη, αλλά ο έμπειρος γκολκίπερ δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι στο πρώτο γκολ του Γιάννου.

Μετά το 0-1 οι ασπρόμαυροι του Βορρά ανέβασαν ακόμα περισσότερο τον ρυθμό τους, με τους Κρητικούς να γίνονται ορισμένες στιγμές απλοί παρατηρητές. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 38 και πάλι από τον Γιάννου, τελειώνοντας στην ουσία το θέμα νίκης.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν με σκοπό να φέρουν το ματς στα ίσια με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να μην επηρεάζονται από την πίεση του ΟΦΗ. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, οι παίκτες του Αναστόπουλου προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Από το 60ο λεπτό και μετά ο ΟΦΗ ήταν καταιγιστικός, με τον Μπόλονι να κάνει αλλαγές και να προσπαθεί να βγάλει την ομάδα του έξω από την περιοχή. Οι Κρητικοί ήταν αρκετά άτυχοι καθώς είχαν δύο δοκάρια με τον Παπουλή, ενώ στις καλές φάσεις που έκαναν, βρήκαν μπροστά τους τον Κρέσιτς που κράτησε το μηδέν.

Δικαιωματικά ο ΟΦΗ θα μπορούσε να είχε πετύχει έστω ένα γκολ, αν όχι να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει ένα σημαντικό διπλό στην προσπάθεια που κάνει για να πάρει την τρίτη θέση και να πλησιάσει στην βαθμολογία την δεύτερη ομάδα στα πλέι οφ.

Πού κρίθηκε το παιχνίδι

Στο εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ που πέτυχε και τα δύο γκολ με τον πρωτάρη Γιάννου και στην ατυχία του ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος με τα δύο δοκάρια και τον εκπληκτικό Κρέσιτς.

Στατιστικά αγώνα

0

Γκολ

2
0

Ασίστ

0
11

Τελικές προσπάθειες

12

5

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

4

3

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

6

3

Κεφαλιές

2

5

Αποκρούσεις

5

9

Επεμβάσεις

12

21

Κλεψίματα

29

11

Φάουλ

20

0

Οφσάιντ

1

4

Κόρνερ

4

61

Λάθη

63

8/22

Γεμίσματα

4/13

Το φιλμ του αγώνα

10': Ο Σνάουτσνερ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, πήρε την κεφαλιά ο Λίνο στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα στον Σαλπιγγίδη ο οποίος πλάσαρε από τα δύο μέτρα αλλά ο Βεζυρίδης έκανε απόκρουση διώχνοντας την μπάλα σε πλάγιο.

16': Στο κόρνερ ο Γκαρσία, ο Ίβιτς πιάνει την κεφαλιά μέσα από την καρδιά της μικρής περιοχής, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

24' ΓΚΟΛ (0-1): Στην επίθεση ο ΠΑΟΚ, ο Φωτάκης πιάνει δυνατό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, ο Βεζυρίδης κάνει ασταθής απόκρουση και στο "ριμπάουντ" ο Γιάννου πλασάρει με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να είναι εξουδετερωμένος.

36': Στην επίθεση και πάλι ο ΠΑΟΚ, ο Λίνο πιάνει το σουτ από τα αριστερά, ο Βεζυρίδης διώχνει με τις γροθιές.

37': Πρώτη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Μπούρμπο, ο μέσος των γηπεδούχων βρέθηκε μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ και από πλάγια θέση έκανε γυριστό σουτ στην αγκαλιά του Κρέσιτς.

38' ΓΚΟΛ (0-2): Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ, ο Σαλπιγγίδης εκμεταλλεύεται το λάθος του Βάντο, βγάζει μπαλιά στον Γιάννου, ο οποίος από την δεξιά γωνία της περιοχής του ΟΦΗ και λίγο πιο μέσα, κάνει το σουτ η μπάλα κοντράρει και αλλάζει πορεία με αποτέλεσμα να αιφνιδιάσει τον Βεζυρίδη και να καταλήξει στα δίχτυα.

55': Στην επίθεση ο ΟΦΗ, ο Σίσιτς βγάζει μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ στον Μπούρμπο, ο οποίος από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, πιάνει το δυνατό σουτ, αλλά ο Κρέσιτς διώχνει σε κόρνερ.

57': Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ με τον Σαλπιγγίδη, φτάνει λίγο έξω από την περιοχή του ΟΦΗ, κάνει το σουτ αλλά η μπάλα πάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

66': Στην αντεπίθεση ο ΟΦΗ από τα αριστερά με τον Σίσιτς, να βγάζει στον Παπουλή ο οποίος κοντρολάρει στην γωνία της μεγάλης περιοχής πιάνει το σουτ η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Λόπεθ σε κενή εστία στέλνει την μπάλα άουτ.

76': Στην αντεπίθεση ο ΟΦΗ, ο Παπουλής και πάλι με την μπάλα μέσα στην περιοχή, κάνει το σουτ από πλάγια θέση η μπάλά βρίσκει το κάθετο δοκάρι.

81': Φάουλ για τον ΟΦΗ, ο Ταυλαρίδης πιάνει την κεφαλιά ο Κρέσιτς με υπερένταση διώχνει σε κόρνερ.

90+: Στις καθυστερήσεις ο Γιάννου βρέθηκε τετ α τετ με τον Βεζυρίδη, αλλά ο γκολκίπερ του ΟΦΗ δεν επέτρεψε στον νεαρό επιθετικό να πετύχει χατ τρικ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ