STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-0

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-0
Μαλεζάς Πετρόπουλος INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ είχε τις ευκαιρίες, την κατοχή και τη διάθεση, όμως έπρεπε να περιμένει μέχρι το 92ο λεπτό για να πανηγυρίσει τη νίκη με 1-0 επί του Παναιτωλικού.

Καλό παιχνίδι για πρεμιέρα πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ του Τζενάρο Γκατούζο εμφανίστηκε ορεξάτος στο πρώτο μέρος και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ, όμως ο Ρέφαελ Μπρακάλι έπιανε το ένα σουτ μετά το άλλο κρατώντας το μηδέν στην άμυνα του.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, οι παίκτες των Κρητικών αγχώθηκαν και έτσι όλα έδειχναν πως θα μέναμε στο 0-0. Την τελευταία λέξη, βέβαια, είχε ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος με ατομική ενέργεια και σουτ χάρισε τη νίκη στους Κρητικούς στο 92ο λεπτό.

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-0
Πετρόπουλος Κόρμπος INTIME SPORTS

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Θεόδωρος Βαρδινογιάννης

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)

Βοηθοί: Καρατζίκας, Τσολάκης (Αθηνών)

ΟΦΗ (Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μεϊτέ, Μιλιάζες (Κουτσιανικούλης 80'), Αρτόλα (Λαμπρόπουλος 71'), Στάθης, Μακρής, Ραζάκ, Περογαμβράκης, Πετρόπουλος.

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Κουτρομάνος, Μαλεζάς, Κούσας, Κέβιν, Κόρμπος, Μαρτίνες (θΕΟΔΩΡΊΔΗς 92'), Παπουτσιγιαννόπουλος (Ρουμπουλάκου 63'), Καπέλ, Μύγας (Καλογέρης 46'), Άλβες.

Γκολ: Πετρόπουλος (92' σουτ)

Κάρτες: Μαλεζάς (κίτρινη 23'), Παπουτσιγιαννόπουλος (κίτρινη 59'), Περογαμβράκης (κίτρινη 86')

Διαβάστε εδώ το Live της αναμέτρησης ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-0

Ανασκόπηση αγώνα

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά με τα λάθη να διαδέχονται το ένα το άλλο. Όσο κυλούσε ο χρόνος, όμως, φαινόταν πως ο ΟΦΗ θα είναι η ομάδα με το πάνω χέρι. Κάπως έτσι λοιπόν πέρασε το πρώτο μέρος.

Με τον Μιλιάζες σε μεγάλα κέφια και τον Πετροπουλο να κάνει κάποιες εντυπωσιακές ενέργειες, οι Κρητικοί έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ. Ο Περογαμβράκης έκανε την αρχή στο 14ο λεπτό (σουτ), για να ακολουθήσει ο Μιλιάζες με μία βολίδα στο 16', όμως ο Ράφαελ έδιωξε εντυπωσιακά.

Ο έμπειρος άσος είχε μία ακόμα καλή στιγμή στο 44', όταν και εκτέλεσε φάουλ με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού να διώχνει στη γωνία του. Σημαντικές δυο ευκαιρίες και για τον Πετρόπουλο. Μία κεφαλιά στο 23' που πέρασε ελάχιστα άουτ και ένα δυνατό σουτ στο 38' που απέκρουσε και πάλι ο Ράφαελ που έκανε μεγάλο παιχνίδι.

Δεύτερο ημίχρονο

Δεν υπήρξε μεγάλη αλλαγή στο δεύτερο μέρος. Ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας, όμως οι ευκαιρίες δεν έρχονταν το ίδιο εύκολα. Ο Παναιτωλικός μάλιστα είχε 2-3 καλές στιγμές. Στο 50ο λεπτό ο Κόρμπος (που πέρασε σαν δεκάρι) έβγαλε τον Καπέλ φάτσα με τον Λόρια, όμως το πλασέ του πήγε πάνω στον Γεωργιανός γκολκίπερ, όπως και ένα σουτ του Άλβες στο 79'.

Ο ΟΦΗ πάντως έχασε μία καλή ευκαιρία στο 83' για να ανοίξει το σκορ. Μετά από λάθος γύρισμα του Κουτρομάνου, ο Περογαμβράκης πίεσε, ο Ράφαελ έδιωξε πάνω στον Μακρή, όμως το σουτ του τελευταίου έπιασε στη συνέχεια.

Πετρογκόλ

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως θα μέναμε στο 0-0, ο Αντώνης Πετρόπουλος έδωσε τη λύση. Οι αμυντικοί του Παναιτωλικού δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Πετρογκόλ με ατομική ενέργεια γύρισε και σούταρε νικώντας τον εκπληκτικό σε γεινικές γραμμές Ράφαελ.

Η φάση του αγώνα

Στο 16ο λεπτό του αγώνα ο Κάρλος Μιλιάζες είχε μία ωραία έμπνευση, κάνοντας σουτ από πολλά μέτρα μακριά. Ο Ράφαελ όμως με τα ακροδάχτυλα έδιωξε σε κόρνερ.

Ο διαιτητής

Απαρατήρητος. Κάποια μικρά παράπονα και από τις δυο ομάδες. Κλασικά πράγματα.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Αντώνης Πετρόπουλος πέτυχε ένα "Χρυσό" γκολ στο 92ο λεπτό και δίκαια παίρνει τον τίτλο του MVP.

Μας άρεσε

Η κλάση του Κάρλος Μιλιάζες. Αν ήταν πιο νέος δύσκολα θα έμενε στην Ελλάδα. Ποιοτικός και οι σέντρες του φωτιά. Επίσης ο Γκατούζο δούλεψε ωραία τις αλλαγές του και το 3-5-2 απέδωσε.

Δεν μας άρεσε

Το 3-5-2 του Παναιτωλικού από την άλλη πλευρά δεν δούλεψε. Κακές επιλογές επιθετικά, ενώ η μπάλα έφευγε γρήγορα από το κέντρο. Επίσης είναι ολοφάνερη η έλλειψη εντός ακόμα φορ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ