STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Λεβαδειακός 0-2

ΟΦΗ - Λεβαδειακός 0-2
Μάντζιος INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του, κερδίζοντας με 2-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Έξι ματς δίχως να δεχθούν γκολ συμπλήρωσαν οι Βοιωτοί.

Ο Σάββας Παντελίδης το είχε πει. Πως το μόνο που λείπει από την ομάδα του είναι το γκολ. Σε δυο συνεχόμενες αναμετρήσεις, όσα τέρματα δεν έρχονταν στα προηγούμενα ματς, ήρθαν μαζεμένα. Έτσι ο Λεβαδειακός μετά τον θρίαμβο με 4-0 επί του ΠΑΣ, πέρασε και από το Ηράκλειο με 2-0 επί του ΟΦΗ.

Ο Βαγγέλης Μάντζιος πέτυχε και τα δυο τέρματα της ομάδας του, δείχνοντας πλέον πως άφησε πίσω τις μέτριες εμφανίσεις.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Γεντί Κουλέ

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας)

ΟΦΗ (Γκατούζο): Λόρια, Στάθης, Αντελέγιε, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μακρής, Μπανούσης (Ροβίθης 76'), Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (Τζορτζ 40'), Μεπεμπασβίλι, Πετρόπουλος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας (Πρόγιτς 46'), Κώτσιος, Τόμας, Γεωργιάδης, Ζίτο, Κονέ, Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ (Μάγκας 78'), Βούκσεβιτς (Γκόμες 60'), Μάντζιος.

Γκολ: Μάντζιος (σουτ 54') (92' πέναλτι)

Κάρτες: Μακρής (κίτρινη 10'), Ορτέγκα (κίτρινη 14'), Κώτσιος (κίτρινη 59'), Γκόμες (κίτρινη 81'), Τριποτσέρης (κόκκινη 92')

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης ΟΦΗ - Λεβαδειακός 0-2

Ανασκόπηση αγώνα

Κλειστό παιχνίδι στο πρώτο μέρος ανάμεσα σε ΟΦΗ και Λεβαδειακό. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα και έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουν ένα τέρμα. Στο 9ο λεπτό ο Μιλιάζες προωθήθηκε και δοκίμασε το πόδι του, όμως ο Σηφάκης ήταν σε καλή θέση και μάζεψε.

Στο 17' και το 28' οι γηπεδούχοι είχαν άλλες δυο ευκαιρίες. Τα σουτ από Μερεμπασβίλι και Πετρόπουλο, όμως, πέρασαν πάνω από τα δοκάρια. Ο ημίχρονο έκλεισε με μία καλή στιγμή για τον Λεβαδειακό με τον Ορτέγκα, ο οποίος έκανε το κάτι παραπάνω όμως και μπερδεύτηκε.

Πρέπει να σημειώσουμε πως στο 40ο λεπτό ο Κουτσιανικούλης έγινε αλλαγή, αφού τραυματίστηκε σε μία μονομαχία με τον Ορτέγκα.

Ξεκίνημα με γκολ

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον Λεβαδειακό να ανοίγει το σκορ στο 54ο λεπτό. Ο Πρόγιτς έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Λόρια δεν υπολόγισε σωστά και ο Μάντζιος πέτυχε ένα ξεκούραστο γκολ. Στην αμέσως επόμενη φάση οι Κρητικοί πήραν να ισοφαρίσουν, όμως ο Τόμας λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος έδιωξε το σουτ του Τζορτζ.

Την ίδια τύχη είχε άλλο ένα σουτ του Μερεμπασβίλι στο 68', με τον Γεωργιανό μόνο από το ύψος του πέναλτι να στέλνει τη μπάλα άουτ. Οι Βοιωτοί πάντως έφτασαν μία ανάσα από το 0-2 στο 75', όμως το σουτ του Κονέ χτύπησε στο δοκάρι.

Το παιχνίδι έκλεισε με τον Λεβαδειακό να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ από τα 11 βήματα. Ο Τριποτσέρης ανέτρεψε τον Ορτέγκα και ο Μάντζιος από το σημείο του πέναλτι χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Η φάση του αγώνα

Ο Ορτέγκα στο πρώτο ημίχρονο πήγε να πετύχει γκολ αλά Ιμπραχίμοβιτς. Έκανε κοντρόλ, σήκωσε τη μπάλα στον αέρα και πάνω από αντίπαλο αμυντικό, το σουτ του όμως ήταν κακό.

Ο διαιτητής

Δεν είχε αρκετή δουλειά στο ματς. Η αποβολή ήταν σωστή όπως και το πέναλτι του Τριποτσέρη στον Ορτέγκα.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Βαγγέλης Μάντζιος πήρε τα πάνω του την κατάλληλη στιγμή και μαζί του ο Λεβαδειακός. Η ομάδα της Βοιωτίας έφτασε τους 14 πόντους και πήρε βαθιά ανάσα.

Μας άρεσε

Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι ήταν κακό. Ο Λεβαδειακός ωστόσο χτύπησε από τα άκρα και πήρε το μάξιμουμ από την αναμέτρηση.

Δεν μας άρεσε

Φτωχό το υλικό του ΟΦΗ. Τον Γενάρη χρειάζεται ενίσχυση για να μπορέσει να παλέψει με αξιώσεις την παραμονή. Αν μπουν οι Ιταλοί αλλάζουν τα πάντα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ