STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Κέρκυρα 0-0

ΟΦΗ - Κέρκυρα 0-0
Τσίγκας INTIME SPORTS

ΟΦΗ και Κέρκυρα έμειναν στο 0-0 σε ένα ματς με πολύ δυνατά μαρκαρίσματα και αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Δείτε σε βίντεο τις καλύτερες φάσεις.

Σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες, σκληρά μαρκαρίσματα, πολλές διακοπές και έναν καταπληκτικό Γκαλίνοβιτς, η Κέρκυρα απέσπασε ισοπαλία στην Κρήτη επί του ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως ήταν κακοί στην τελική προσπάθεια.

Γήπεδο: "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης"

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Δημόπουλος (Μακεδονίας), Μπιτσίδης (Θράκης)

Καιρός: Νεφώσεις κατά περιόδους

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Βερόν (Λόπεζ 77'), Κάλαϊτζιτς, Σουμπίνιο, Σίσιτς (Καμπάνταης 67'), Παπουλής, Μάντζιος.

Κέρκυρα (Γκραθία): Γκαλίνοβιτς, Βενέτης, Γραμμόζης, Μίχος, Αγρίτης, Μαϊστόροβιτς, Οσμάν, Γκουστάβο, Λοβιν (Καλαντζής 60'), Ιωάννου (Μαζνόφ 74'), Τσίγκας (Χαμπλ 85')

Σκόρερ: --

Κάρτες: Βερόν (κίτρινες 26'), Γεωργίου (κίτρινη 53'), Γραμμόζης (κίτρινη 56'), Ιωάννου (59' κίτρινη), Καμπάνταης (κίτρινη 72'), Κάλαϊτζιτς (κίτρινη 81'), Οσμάν (κίτρινη 90').

Δυνατό ξεκίνημα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον με τις δυο ομάδες να μπαίνουν δυνατά όμως ο ΟΦΗ έχασε τις δυο πρώτες μεγάλες ευκαιρίες. Στο 17' ο Σουμπίνιο με ατομική ενέργεια έφτασε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε και βγήκε κόρνερ.

Ο Βραζιλιάνος άσος έχασε άλλη μία καλή ευκαιρία τρία λεπτά αργότερα. Ο Παπουλής κέρδισε το φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον Σουμπίνιο να το εκτελεί και να στέλνει τη μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, με φτωχό θέαμα, ελάχιστες φάσεις και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα που είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί τρεις φορές το παιχνίδι. Το παράξενο πάντως είναι πως ο διαιτητής δεν έβγαλε πολλές κάρτες και άφησε τη ροή του αγώνα να εξελιχθεί.

Στο ίδιο έργο θεατές

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να συνεχίζει το ίδιο δυνατά όπως και στο πρώτο. Μάλιστα η πρώτη φάση έγινε στο 53ο λεπτό όταν ο Σουμπίνιο με εντυπωσιακή ενέργεια μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και έδωσε στον Παπουλή στα δεξιά του, όμως το σουτ του τελευταίου κατέληξε στην αγκαλιά του Γκαλίνοβιτς.

Η Κέρκυρα έκανε την πρώτη της σοβαρή προσπάθεια στο 54ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Λόβιν έκανε σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Την μπάλα ωστόσο μπλόκαρε ο Κάρολ που ήταν σε ετοιμότητα.

Super Mario

Ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 66ο λεπτό. Ο Σουμπίνιο αρχικά έκανε την προβολή μέσα στην μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα κόντραρε στα σώματα και στη συνέχεια ο Βερόν έκανε νέο σουτ με τη μπάλα να φεύγει για λίγο άουτ.

Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς έδειξε την κλάση του σε ένα ακόμα παιχνίδι. Αρχικά έπεσε και απέκρουσε καλό σουτ από τα πλάγια του Μάντζιου, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Σουμπίνιο έγινε κάτοχος της μπάλας και έκανε νέο σουτ με τον έμπειρο πορτιέρο να πέφτει και να μπλοκάρει.

Το πρόσωπο του αγώνα

Δεν είναι άλλος από τον Μάριο Γκαλίνοβιτς. Ο Κροάτης κίπερ ήταν ο κορυφαίος της περσινής σεζόν και αν συνεχίσει με τέτοιες εμφανίσεις τότε σίγουρα θα καταφέρει το ίδιο και φέτος

Τα στατιστικά του αγώνα

0

Γκολ

0

0

Ασίστ

0

16

Τελικές προσπάθειες

11

5

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

3

8

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

6

3

Κεφαλιές

2

6

Αποκρούσεις

8

9

Επεμβάσεις

24

38

Κλεψίματα

35

21

Φάουλ

31

4

Οφσάιντ

0

4

Κόρνερ

2

68

Λάθη

76

9/35

Γεμίσματα

5/17

Το φιλμ του αγώνα

17' Σου του Σουμπίνιο τελευταία στιγμή η μπάλα κόρνερ

21' Εκτέλεσε φάουλ του Σουμπίνιο η μπάλα για λίγο άουτ

53' Σουτ του Παπουλή η μπάλα στην αγκαλιά του Γκαλίνοβιτς

54' Σουτ του Λόβιν μπλόκαρε ο Κάρολ

66' Διπλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ με Σουμπίνιο και Βερόν

77' Εκτέλεση φάουλ του Σουμπίνιο, μάζεψε ο Γκαλίνοβιτς

83' Διπλή φάση για τον ΟΦΗ ο Γκαλίνοβιτς μπλόκαρε

94' Λήξη αγώνα

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ