STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Τσόρι και οι 7 στους 36 που έχουν παίξει ξανά σε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Ο Τσόρι και οι 7 στους 36 που έχουν παίξει ξανά σε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μόλις 7 από τους 36 ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν την Κυριακή στην Λεωφόρο έχουν αγωνιστεί ξανά σε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο Απόστολος Νικολαϊδης ενώ ο Τσόρι είναι ο μοναδικός απ' όσους έχουν παίξει που έχει βρει δίχτυα στην Λεωφόρο.

Λίγες ώρες πριν από το "αιώνιο" ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και οι δυο προπονητές Μαρίνος Ουζουνίδης και Βασίλης Βούζας προσπαθούν να βάλουν τους παίκτες των δυο ομάδων μέσα στο κλίμα ενός τέτοιου αγώνα. Μιας αναμέτρησης με τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζει το μεγαλύτερο εν Ελλάδι ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Άλλωστε από τους 36 ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων που θα αποτελέσουν τους εκλεκτούς των δυο τεχνικών στο αποψινό ματς μόλις 7 είναι οι παίκτες που έχουν αγωνιστεί ξανά σε "αιώνιο" ντέρμπι που έχει διεξαχθεί στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Μπορεί να φαίνεται παράδοξο αλλά θα υπάρξουν το βράδυ της Κυριακής παίκτες που δεν έχουν ζήσει την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην διάρκεια του 90λεπτου με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό.

Και αυτό γιατί από τη στιγμή που το περσινό ματς δεν διεξήχθη, αλλά αναβλήθηκε λόγω των όσων έγιναν πριν την έναρξη της αναμέτρησης και της απόφασης του Παππά να μην γίνει το παιχνίδι πρέπει να πάμε δυο χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση που έγινε στις 22 Φεβρουαρίου 2015 για να δούμε τους παίκτες που είχαν αγωνιστεί.

Σε εκείνο το ματς η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού απαρτιζόταν από τους: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλο, Ταυλαρίδη, Νάνο, Σίλντενφελντ, Λαγό, Ζέκα, Πράνιτ, Μπεργκ, Καρέλη και Πέτριτ και ως αλλαγές είχαν χρησιμοποιηθεί οι Ατζαγκούν, Μέντες, Κλωναρίδης.

Ενώ ο Ολυμπιακός είχε παραταχθεί στην Λεωφόρο με τους Ρομπέρτο, Μανιάτη, Ελαμπντελαουί, Σιόβα, Μαζουακού, Σαντάνα, Μιλιβόγιεβιτς, Μήτρογλου, Ντουρμάζ, Φορτούνη και Ντοσεβί και ως αλλαγές είχαν παίξει οι Χάρα, Ντομίνγκες και Αφελάι.

Αν σε αυτούς συμπεριλάβουμε και τον Καπίνο που είχε υπερασπιστεί την εστία του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Λεωφόρο που είχε γίνει στις 2 Νοεμβρίου 2013 τότε ο αριθμός των παικτών που έχουν ζήσει την ατμόσφαιρα ενός Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στην Λεωφόρο φτάνει στους επτά.

Άλλωστε ο 22χρονος γκολκίπερ μαζί με τον Λέτο είναι και ο κοινός παρανομαστής και των δυο ομάδων με τον Έλληνα άσο όμως να έχει αγωνιστεί στο Απόστολος Νικολαίδης κόντρα στον Ολυμπιακό σε αντίθεση με τον Αργεντινό που είχε παίξει μόνο στο ΟΑΚΑ.

ΤΣΟΡΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΡΕΡ

Από τη στιγμή βέβαια που μόλις επτά είναι οι παίκτες των δυο ομάδων που έχουν παίξει σε ντέρμπι στην Λεωφόρο εκ των οποίων οι δυο είναι γκολκίπερ, Στιλ-Καπίνος, αντιλαμβάνεται κανείς ότι και οι σκόρερ σε αγώνα στο Απόστολος Νικολαϊδης θα είναι μετρημένοι στο δάχτυλο τους ενός χεριού.

Δίχτυα όμως στην Λεωφόρο από τους 36 ποδοσφαιριστές που θα παραταχθούν τη Κυριακή το βράδυ στον αγωνιστικό χώρο έχει βρει μόλις ένας.

Και αυτός είναι ο Τσόρι Ντομίνγκες που είχε μειώσει σε 2-1 στην αναμέτρηση που διεξήχθη τον Φλεβάρη του 2015 με γκολ στις καθυστερήσεις. Τότε που ο Παναθηναϊκός είχε ανοίξει το σκορ με αυτογκόλ του Μαζουακού και είχε κάνει το 2-0 με γκολ του Πέτριτς.

Ούτε ο Μπεργκ, ούτε ο Κλωναρίδης από πλευράς Παναθηναϊκού ούτε και ο Φορτούνης από τον Ολυμπιακό έχουν βρει δίχτυα στην Λεωφόρο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ