STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Τοράνσο περιμένει τον Παναθηναϊκό

Buenos Aires, Huracán le gana a San Lorenzo por 1 a 0 en una nueva edición del tradicional clásico porteño,en el Nuevo Gasómetro, por la quinta fecha del Campeonato 2015 de Primera División. Foto: Víctor Carreira/Télam/ema 15/03/2015
Buenos Aires, Huracán le gana a San Lorenzo por 1 a 0 en una nueva edición del tradicional clásico porteño,en el Nuevo Gasómetro, por la quinta fecha del Campeonato 2015 de Primera División. Foto: Víctor Carreira/Télam/ema 15/03/2015 BUENOS AIRES, HURACAN LE GANA A SAN LORENZO POR 1 A 0 EN UNA NUEVA EDICION DEL TRADICIONAL CLASICO PORTENO,EN EL NUEVO GASOMETRO, POR LA QUINTA FECHA DEL CAMPEONATO 2015 DE PRIMERA DIVISION. FOTO: VICTOR CARREIRA/TELAM/EMA 15/03/2015

Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ για το πότε προτάθηκε ο Πατρίσιο Τοράνσο στον Παναθηναϊκό, τι ισχύει με την υπόθεση του και πότε θα ξεκαθαρίσει. Διαβάστε τι δήλωσε ο Αργεντινός επιτελικός χαφ.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού, αφού ο Αντρέα Στραματσόνι θα εισηγηθεί μετά το ματς με τον Πανθρακικό στις 20 Δεκεμβρίου, όμως από τις επιλογές του εξάγονται ορισμένα συμπεράσματα. Ο Ιταλός δεν εμπιστεύεται μέχρι στιγμής τους δύο πιο δημιουργικούς χαφ του ρόστερ, τον Σωτήρη Νίνη και τον Ρόμπιν Λουντ, ενώ δεν έχει ικανοποιηθεί από την ανταπόκριση του Αμπέντ και του Ατζαγκούν στο ρόλο του επιτελικού χαφ.

Οπότε, θεωρείται απόλυτα λογικό ότι θα ζητήσει τη μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή με επιτελικές ικανότητες, ώστε να αξιοποιήσει περισσότερο τους επιθετικούς τους οποίους διαθέτει και να βελτιώσει την ανάπτυξη.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές ο οποίος έχει προταθεί είναι ο 33χρονος Αργεντινός της Ουρακάν, Πατρίσιο Τοράνσο, όπως σας είχε αναφέρει το Sport24.gr το Σάββατο 12/12. Ο Τοράνσο μένει ελεύθερος στο τέλος Δεκεμβρίου και αναζητεί μία καλή πρόταση για να εξαργυρώσει την πολύ καλή σεζόν που έχει. Η διοίκηση της Ουρακάν προσπάθησε να του ανανεώσει το συμβόλαιο, αλλά αυτός σε πρώτη φάση δεν δέχτηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, ο ατζέντης του Τοράνσο τον έχει προτείνει στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού εδώ και 10 ημέρες, οι οποίοι τον έκριναν ως μία αξιόλογη περίπτωση και τον ενημέρωσαν ότι θα επανέλθουν μετά τις εισηγήσεις του προπονητή. Η μοναδική επιφύλαξη που διατύπωσαν ήταν αναφορικά με την ηλικία του ποδοσφαιριστή, όμως από την άλλη, ανταποκρίνεται στα χρήματα που μπορούν να διαθέσουν.

Σε επικοινωνία του Sport24.gr με τον Τοράνσο, ο ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε ότι αναμένει επικοινωνία με στελέχη του Τριφυλλιού, ώστε να πληροφορηθεί την κατάληξη του ενδιαφέροντος τους, ενώ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία γνωστή ομάδα στην Αργεντινή και θα τον ενδιέφερε ως προοπτική. Δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι περαιτέρω, τονίζοντας ότι σύντομα θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ