STOIXIMAN SUPER LEAGUE

O Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι των Νέων

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K-20, ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή και επικράτησε με σκορ 2-1 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ. Σκόρερ οι Χριστόπουλος (2'), Πανάγου (18') και Αγιώτης (85').

Στο Γαλάτσι αναμετρήθηκαν το πρωί του Σαββάτου (23/9) ΑΕΚ και Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών Κ-20 της Super League.

Ματς με μεγάλο ενδιαφέρον έως το τέλος και συναρπαστικό ξεκίνημα, αφού πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο είχαμε ήδη δύο γκολ και ένα δοκάρι στην αναμέτρηση!

Η ΑΕΚ αιφνιδίασε τους "ερυθρόλευκους" και μόλις στο 2' πήρε προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Σπηλιώτης από αριστερά γύρισε στον Χριστόπουλο και αυτός με πλασέ εντός περιοχής βρήκε δίχτυα για το 1-0. Ο Ολυμπιακός άμεσα προσπάθησε να επανακτήσει τον έλεγχο του αγώνα και τα κατάφερε.

Στο 11' ο Κωστανάσιος από πλεονεκτική θέση σημάδεψε το δοκάρι, αλλά επτά λεπτά αργότερα η πίεση του Ολυμπιακού απέδωσε καρπούς και ο Πανάγου με ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή σκόραρε για το 1-1.

Στο 28' οι Πειραιώτες ζήτησαν πέναλτι για τράβηγμα στον Βάρκα εντός περιοχής, παράβαση που υποδείχθηκε στο 43' για χέρι του Κολιμάτση σε προσπάθεια του Κουγιού. Ωστόσο ο Ξενιτίδης που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα άουτ και το ημίχρονο βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες.

Η ΑΕΚ οπισθοχώρησε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα και δέχθηκε έντονη πίεση από τον Ολυμπιακό. Στο 65' και το 70' Βάρκας και Κωστανάσιος είδαν τους αμυντικούς της ΑΕΚ να απομακρύνουν την μπάλα πάνω από τη γραμμή, όμως οι προσπάθειες των "ερυθρολεύκων" δικαιώθηκαν πέντε λεπτά πριν συμπληρωθούν τα 90' στο ματς.

Σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βρουσάι η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι αλλά ο Αγιώτης έφτασε πρώτος στην επαναφορά και με πλασέ σημείωσε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, που ήταν και αυτό που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ των Πειραιωτών.

Μετά από αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός έφτασε τις τρεις στο πρωτάθλημα και πλέον στρέφει την προσοχή του στον αγώνα της Τετάρτης (27/9) με την Γιουβέντους στο Τορίνο, για την 2η αγωνιστική του Group D για το UEFA Youth League.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμούλης, Μπούσης, Κολιμάτσης (46’ Ψάννης), Τζιβελεκίδης, Μπάμπης (56’ Στυλιανόπουλος), Σαρδελής, Μπότος, Χριστόπουλος, Σπηλιώτης, Μωραϊτάκης (76’ Ζιώγας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Κουγιός (46’ Ράμα), Λάμπρου, Αγιώτης, Πέϊος, Κωστανάσιος, Τσερκώνης (23’ λ.τ. Κηπουρός -78’ Κιρτζιαλίδης), Βάρκας, Ξενιτίδης, Βρουσάι.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ