STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Νταμπίζας: "Δεν έχει ανασφάλειες ο Δώνης"

Νταμπίζας: "Δεν έχει ανασφάλειες ο Δώνης"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την συνεργασία του με τον Γιώργο Δώνη και τα θετικά στοιχεία που διαθέτει.

Με δηλώσεις του στο "Sport 103fm" o Nίκος Νταμπίζας αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχε με τον Δώνη στην ΑΕΛ.

Τόνισε ότι είναι ένας εξελίξιμος προπονητής που έχει πολλή καλή σχέση με τους παίκτες της κάθε ομάδας που συνεργάζεται. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη δική του συνεργασία με τον Δώνη: " Τον έζησα για τέσσερα χρόνια στη Λάρισα. Είναι πολύ εξελίξιμος άνθρωπος και προπονητής. Πέρα από τις γνώσεις και την εμπειρία που έχει αποκτήσει, έχει ένα τεράστιο προτέρημα Είναι πολύ ανοικτός άνθρωπος, δεν έχει ανασφάλειες, ακούει τους γύρω του. Τα αποτελέσματα κρίνουν τους προπονητές και έχει πετύχει με Λάρισα και Ατρόμητο.

Με την ΑΕΚ έκανε κάποια βήματα πίσω, αλλά αυτή είναι η διαφορά, όταν δέχεσαι ένα χτύπημα να κάνεις σωστό το επόμενο. Η παρουσία του Ατρόμητου φέτος και τα τελευταία χρόνια το απέδειξε περίτρανα. Τα γεγονότα μιλάνε. Εχω πολύ θετική άποψη για τον Γιώργο. Εχει ανοικτά αυτιά και μάτια ανά πάσα στιγμή. Είναι συζητήσιμος άνθρωπος και αυτό τον βοηθάει πάρα πολύ".

Για τα θετικά του στοιχεία: " Εχει αυτό το ειδικό χάρισμα να είναι κοντά στους παίκτες, αλλά όταν χρειαστεί να κρατήσει και τις ισορροπίες. Είναι ευέλικτος άνθρωπος, ξέρει πότε να είναι αυστηρός. Αλλη ψυχολογία έχει ένας ποδοσφαιριστής, άλλη ο άλλος. Δε θεωρώ ότι έχει δυσκολίες να χειριστεί τα αποδυτήρια. Ισα ίσα πιστεύω ότι αυτό είναι από τα προτερήματά του. Εχει ιδιαίτερο τρόπο να το πετύχει".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ