STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ντάλας: "Στόχος η βελτίωση της διαιτησίας"

Ντάλας: "Στόχος η βελτίωση της διαιτησίας"

Ο Χιού Ντάλας έκανε μια σύντομη τοποθέτηση μετά το τέλος συνάντησης με τους εκπροσώπους των ομάδων και μίλησε για την δουλειά που πρέπει να γίνει.

Με μια σύντομη τοποθέτηση και χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους τοποθετήθηκε ο Χιού Ντάλας αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης με τους εκπροσώπους των ομάδων της Super League.

Ο Σκοτσέζος αρχιδιαιτητής υποστήριξε πως στόχος του είναι η βελτίωση της διαιτησίας και ελπίζω να γίνει δουλειά από όλους τους υπεύθυνους λέγοντας:

«Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες της Super League για την παρουσία τους. Η συνάντηση ήταν θετική. Ανέπτυξα στους εκπροσώπους των ομάδων τον ρόλο μου σε ό,τι αφορά στην επιλογή και την αξιολόγηση των διαιτητών. Ο στόχος μου είναι η βελτίωση της ελληνικής διαιτησίας. Ελπίζουμε να δουλέψουμε μαζί».

Τον λόγο στην συνέχεια τον πήρε ο πρόεδρος της Super League Τάκης Αγραφιώτης ο οποίος σημείωσε:

«Ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση. Ενημέρωσε τους προέδρους για τη φιλοσοφία του και τον τρόπο με τον οποίο θα εργαστεί. Το πιο σπουδαίο είναι πως ενημέρωσε πως έχουμε πολύ καλούς διαιτητές και πως το πρωτάθλημα μας είναι στην ευρωπαϊκή ελίτ με τις ομάδες που παίζουν σε Champions και Europa League, αλλά και την εθνική ομάδα».

Ερωτηθείς αν υπήρχαν αντιρρήσεις ή διαφωνίες από τις ομάδες, απάντησε:
«Καμία διαφωνία, καμία αντίρρηση. Ανέλυσε τη φιλοσοφία του. Και το μόνο που ανέφερε είναι πως είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός διαιτητών. Θα ήθελε λιγότερους για να δουλέψει. Τον Δεκέμβρη θα έχει πιο πλήρη εικόνα».

Παρακολούθησε τους διεθνείς

Το Σαββατοκύριακο ο Χιού Ντάλας παρακολούθησε δύο διαιτητές που είναι υποψήφιοι για διεθνείς. Καθώς βρέθηκε την Κυριακή στην Τρίπολη για να δει τον Παπαπέτρου στο παιχνίδι του Αστέρα με την Καλλονή ενώ το Σάββατο είδε τον Καλογερόπουλο στο ματς Ολυμπιακού - Βέροιας.

Οι δύο Αθηναίοι διαιτητές διεκδικούν μία θέση στη λίστα των διεθνών που έμεινε κενή μετά την αποχώρηση Κάκου.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τριτσώνης, Σιδηρόπουλος, Παππάς, Γιάχος, Κουκουλάκης και Σπάθας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ