STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Νομοσχέδιο-ανάσα για την Superleague

Νομοσχέδιο-ανάσα για την Superleague
Βαρουφάκης

Την ψήφιση του νομοσχεδίου για ρύθμιση χρεών προς την εφορία περιμένουν αρκετές ΠΑΕ της Superleague, έτσι ώστε να πάρουν βαθιά οικονομική ανάσα.

Κρίσιμη μέρα η Πέμπτη για την ελληνική κυβέρνηση, αφού θα γίνει κατάθεση πρότασης για επέκταση της δανειακής σύμβασης, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η τηλεδιάσκεψη του Eurogroup (την Παρασκευή).

Οι συγκεκριμένες εξελίξεις σε συνδυασμό με την πρόθεση της νέας κυβέρνησης να περάσει νομοθετική ρύθμιση για τα χρέη προς το δημόσιο ( θα εξαρτηθεί από το τι θα ακούσουν από τους Ευρωπαίους αξιωματούχους), ενδιαφέρουν τους ιδιοκτήτες των ομάδων της Superleague.

Αρκετές ΠΑΕ αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα ή έχουν εκκρεμότητες προς την εφορία, οπότε το νέο νομοσχέδιο με τις 100 δόσεις θα προσφέρει μεγάλη ανάσα στην προσπάθεια για εξυγίανση.

Εκτός από αυτό, μία ρύθμιση θα δώσει τη δυνατότητα σε ΠΑΕ, όπως για παράδειγμα ο ΠΑΣ Γιάννινα, να πάρουν αδειοδότηση τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, αφού οι οφειλές προς την εφορία ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Έτσι όλοι κρέμονται από τα χείλη των Ευρωπαίων εταίρων και στη συνέχεια από το αν θα περάσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ