STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Νίκη Εργοτέλη με Πλατανιά

Νίκη Εργοτέλη με Πλατανιά
Εργοτέλης - Πλατανιάς

Φιλικό με τον Πλατανιά, στο Μάλεμε, έδωσε ο Εργοτέλης και επικράτησε με 3-2. Γιουσούφ (61’), Χαντί (70’) και Μπαμ Μπαμ (85’) τα γκολ των νικητών, για τους Χανιώτες σκόραραν οι Τόρες (16’) και Τσοντάκη (38’).

Νικηφόρο (3-2) ήταν το φιλικό που έδωσε στα Χανιά ο Εργοτέλης. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε του Πλατανιά στο Μάλεμε, αποδίδοντας καλό κατά διαστήματα ποδόσφαιρο. Στο 16' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με σουτ του Τόρες.

Στο 23' η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπογκντάνοφ κατέληξε άουτ, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 27' δοκάρι είχε ο Εργοτέλης, με δυνατό σουτ του Μπογκντάνοφ. Οι Χανιώτες έκαναν το 2-0 στο 38'. Ο Αποστολόπουλος έβγαλε τη σέντρα και ο Τσοντάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σουτ του Μπρούνο έξω από την περιοχή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά στο 61' από σέντρα του Ρέντζα, ο Γιουσούφ με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-1. Η ισοφγάριση (2-2) για τον Εργοτέλη ήρθε στο 70'. Ο Γιουσούφ από δεξιά έστρωσε στον αμαρκάριστο Χαντί, ο οποίος από το ύψους του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ανατροπή σημειώθηκε στο 85', όταν ο Γιουσούφ κέρδισε πέναλτι. Ο Μπαμ Μπαμ ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Γκσπούρνινγκ (67’ Περιστερίδης), Αποστολόπουλος (46’ Ζουμπουλάκης), Αγκιλέρα (64’ Ντεντάκης), Δημήτρης, Ζαραδούκας, Τέτε, Μενδρινός, Φιγκέιρα, Μπεριάν (35’ Τσοντάκης), Τζίλβαν (46’ Ναζλίδης, Λ.τρ. 60’ Τσουράκης), Τόρες (64’ Γιακουμάκης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τσέρνι (46’ Καβουσάκης), Τζανακάκης (54’ Καζναφέρης), Μέγι, Γιοβάνοβιτς (72’ Μπουρσέλης), Πίτσος (54’ Ρέντζας), Γκέντσογλου, Μπογκντάνοφ (54’ Στράους), Βλαχοδήμος (54’ Γιουσούφ), Χαντί (72’ Κούρεζ), Μπρούνο (54’ Μπαμ Μπαμ), Νόσκοβιτς (54’ Παμλίδης).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ