STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Νέος κατηγορούμενος ο Πανθρακικός

Νέος κατηγορούμενος ο Πανθρακικός
Πανθρακικός INTIME SPORTS

Εργοτέλης και Βέροια απολογήθηκαν την Πέμπτη (5/2) ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Super League για φερόμενα χειραγωγημένα τους ματς. Νέος κατηγορούμενος ο Πανθρακικός. Τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν.

Σε απολογία κάλεσε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή την ΠΑΕ Πανθρακικός, στην οποία ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη. Στην ανακοίνωσή της η Superleague γνωστοποίησε: ''Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 12/02/2015 και ώρα 13:00) την παρακάτω ΠΑΕ: Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 4/2/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 12-2-2015 και ώρα 13:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»''.

Απολογήθηκαν Εργοτέλης και Βέροια

Το παρών στην πειθαρχική επιτροπή της Super League έδωσαν την Πέμπτη (5/2) οι εκπρόσωποι Βέροιας και Εργοτέλη, που κατηγορούνται για πιθανή χειραγώγηση αγώνων τους. Για την ομάδα της Ημαθίας μίλησε ο γενικός αρχηγός Γιώργος Λαναρής, καθώς και οι δικηγόροι της ΠΑΕ Άρης Μαστρογιάννης και Αργύρης Λίβας. Τον Εργοτέλη εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Δασκαλάκης και ο νομικός της Δημήτρης Βαγιάκος. Αναμένεται πλέον η απόφαση...

Μοίρασαν πρόστιμα

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 21ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Βέροια: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

*Η υπόθεση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναβλήθηκε.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ