STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Να μπει ξανά σε νικηφόρα "τροχιά"

Να μπει ξανά σε νικηφόρα "τροχιά"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός έχει επικίνδυνη αποστολή στη Λιβαδειά κόντρα στην ομάδα του Σάββα Παντελίδη που προέρχεται από δυο σερί εκτός έδρας νίκες.

Πρώτα ήταν η ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο, για να ακολουθήσει η ισοπαλία-σοκ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ίδιο γήπεδο τρεις ημέρες μετά. Δυο παιχνίδια που ο Ολυμπιακός κυνηγούσε το απόλυτο των έξι βαθμών και αντ' αυτού πήρε μόλις έναν, μένοντας στο -4 από την κορυφή, αφού στο μεσοδιάστημα ήρθε και το "δώρο" της Ξάνθης στα Πηγάδια (4-2 τον "Δικέφαλο")

Η ομάδα του Μίτσελ θέλει να επανέλθει σε νικηφόρα "τροχιά", δίνοντας συνέχεια στην καλή εμφάνιση και το 4-2 επί της Μάλμε που διατηρεί το ευρωπαϊκό της ταξίδι, αρχής γενομένης από την αποψινή μάχη με το Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Πειραιώτες δεν έχουν κανένα περιθώριο για νέα απώλεια και γνωρίζουν πως στον δρόμο για την κορυφή, οφείλουν να ξεπερνούν τέτοια εμπόδια. Σύμμαχός τους και η παράδοση, αφού μετρούν συνεχόμενες νίκες μέσα στην έδρα του Λεβαδειακού και τελευταία τους ήττα ήταν το 3-2 του 2006. Έκτοτε, έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα μέσα-έξω.

Οι σκέψεις του Μίτσελ

Αναφορικά με τα πλάνα του Ισπανού προπονητή γι' αυτό το ματς, ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα, με την τετράδα της άμυνας να απαρτίζεται από τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αυλωνίτη και Μαζουακού, με τον Σιόβα να διεκδικεί επίσης θέση στο αρχικό σχήμα ως στόπερ.

Οι Μανιάτης και Κασάμι θα είναι στον χώρο του κέντρου, ο Ντομίνγκες θα κινείται πίσω από τον Μήτρογλου, με τους Αφελάι (αριστερά) και Φουστέρ (δεξιά) να καλύπτουν τις δυο πτέρυγες.

Οι Μέγιερι, Γιαννούλης, Σιόβας, Ντοσεβί, Φορτούνης, Εντινγκά και Μπουχαλάκης αποτελούν τους υπόλοιπους της αποστολής, αν όντως κατεβάσει την συγκεκριμένη 11άδα ο Μίτσελ στον αγώνα με το Λεβαδειακό.

Τα πλάνα του Παντελίδη

Στον αντίποδα, ο Λεβαδειακός προέρχεται από το 0-4 στα Γιάννενα και το 0-2 στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, ευρισκόμενος σε εξαιρετική κατάσταση. Οι γηπεδούχοι έχουν φτάσει τους 14 βαθμούς, είναι ανεβασμένοι βαθμολογικά και αγωνιστικά και θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, αυτή την φορά απέναντι στον περσινό Πρωταθλητή που "καίγεται" για το τρίποντο.

Ο Σάββας Παντελίδης φέρεται να έχει καταλήξει στους 11 της αρχικής σύνθεσης, με τον Σηφάκη στο τέρμα, δεξιά τον Νικολακάκη και αριστερά τον Μαχαίρα. Οι Τόμας και Κώτσιος θα είναι το δίδυμο των στόπερ.

Οι Ζίτο και Γκόμεζ στο κέντρο, ο Βούκσεβιτς μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο, δεξιά ο Μιλοσάβλιεβ, αριστερά ο Ορτέγκα και στην κορυφή ο Μάντζιος.

Στον πάγκο οι Στρατηλάτης, Σκέμπης, Πρόγιτς, Μάγκας, Σοτέλο, Γιακουμάκης και Παππάς.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ