STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Να καταργηθούν τα πρόστιμα του Κοντονή

Να καταργηθούν τα πρόστιμα του Κοντονή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι θα προτείνει η Super League στη νομοπαρασκευαστική Επιτροπή που επεξεργάζεται το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

Τη διαφωνία τους, με τη δυνατότητα του Σταύρου Κοντονή να επιβάλλει διοικητικά πρόστιμα, ανεξάρτητα με τις ποινές των πειθαρχικών επιτροπών, επανέλαβαν στο διοικητικό συμβούλιο τηςSuper Leagueοι εκπρόσωποι των ΠΑΕ.

Αποφασίστηκε μάλιστα, ομόφωνα, στις προτάσεις που θα καταθέσουν στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή που επεξεργάζεται το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, να ζητηθεί η κατάργηση του συγκεκριμένου μέτρου.

Όπως ειπώθηκε, δεν μπορεί να υπάρχουν τακτικοί δικαστές στα πειθαρχικά όργανα και να επιβάλλονται ποινές παράλληλα από τον υφυπουργό Αθλητισμού. Αυτό που απομένει είναι αν θα γίνει δεκτή από τον Σταύρο Κοντονή η συγκεκριμένη πρόταση.

Επίσης αποφασίστηκε, να ζητηθεί από τη νομοπαρασκευαστική Επιτροπή η κατάργηση της εισφοράς του 5% στο ταμείο των αστυνομικών, να καταργηθεί το μέτρο της κάρτας φιλάθλου (αποφασίστηκε η εφαρμογή του από την επόμενη χρονιά), να καταργηθεί το ποσοστό 10% από τα τηλεοπτικά που καταλήγει στο ταμείο των αστυνομικών, να μην προσβάλλονται οι αποφάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων στα πολιτικά δικαστήρια και τέλος θεσμοθέτηση 3% του μεικτού κέρδους από τις διαδικτυακές εταιρίες στοιχήματος εφόσον στα κουπόνια περιλαμβάνονται αγώνες του πρωταθλήματος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ