STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μώραλης: "Θλιβερά αυτά τα πράγματα"

Μώραλης: "Θλιβερά αυτά τα πράγματα"
INTIME SPORTS

Θέση για τα επεισόδια στο γήπεδο της Λεωφόρου πήρε ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης τονίζοντας πως πρέπει να βρεθεί λύση.

Θέση για τα επεισόδια στο γήπεδο της Λεωφόρου και για την μολότοφ στο van της NOVA πήρε ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής τόνισε μιλώντας στην συνδρομητική τηλεόραση:

" Είναι θλιβερά αυτά τα πράγματα. Δεν μπορούν να επιτίθενται σε οποιοδήποτε γήπεδο σε ανθρώπους που κάνουν την δουλειά τους. Πρέπει να δούμε και εμείς ως λίγκα τι μέτρα μπορούμε να πάρουμε.

Δεν έχω πλήρη εικόνα για το τι έχει συμβεί και αν κάποιοι υστέρησαν στα καθήκοντά τους. Το μόνο καλό είναι ότι δεν θρηνήσαμε κάποιο τραυματισμό ή κάτι άλλο.

Είχα πει στην τελευταία συνεδρίαση να πέσουν οι τόνοι. Θα μας απασχολήσει και στο επόμενο συμβούλιο, σαν λίγκα δεν γνωρίζω τι μέτρα μπορούμε να πάρουμε και για τους ανθρώπους που κάνουν την δουλειά τους και για ένα κανάλι που χρηματοδοτεί όλες τις ομάδες.

Οφείλουμε να βρούμε τρόπους να προστατέψουμε τους ανθρώπους. Αν δεν μπορούμε να βρούμε λύσεις τότε να πάμε σπίτια μας όλοι. Πρέπει να βρούμε λύσεις να αποφεύγουμε τέτοια περιστατικά".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ