STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μποροβήλος στο Sport24.gr: "Θα οριστούν κανονικά οι διαιτητές"

Μποροβήλος στο Sport24.gr: "Θα οριστούν κανονικά οι διαιτητές"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, μίλησε στο Sport24.gr και τόνισε πως μίλησε με τον Γιώργο Γκιρτζίκη και έλαβε διαβεβαιώσεις για τους ορισμούς των διαιτητών.

Μπάχαλο επικρατεί σχετικά με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και την τέλεση των playoffs του πρωταθλήματος, με τις πληροφορίες να είναι συγκεχυμένες και πολλές φορές αντικρουόμενες αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι.

Το Sport24.gr απευθύνθηκε στον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Μποροβήλο, αναφορικά με τον ορισμό των διαιτητών της πρώτης αγωνιστικής την Τετάρτη (11/5), όπου ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ.

Ο νυν ισχυρός άνδρας της Λίγκας, ανέφερε πως έχει ήδη μιλήσει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, όπου τον έχει διαβεβαιώσει ότι θα οριστούν κανονικά οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής.

"Μετά από επικοινωνία που είχα με τον Γιώργο Γκιρτζίκη, με διαβεβαίωσε ότι οι διαιτητές για την πρώτη αγωνιστική θα οριστούν κανονικά", ανέφερε χαρακτηριστικά στο Sport24.gr, χωρίς πάντως να διευκρινίζει το πότε θα γίνουν οι ορισμοί.

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ