STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μποροβήλος: "Πολύ σπάνιο συμβάν η ομίχλη"

Μποροβήλος: "Πολύ σπάνιο συμβάν η ομίχλη"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της Super League, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις, υποστήριξε πως το αίτημα των πράσινων έκανε λόγω για αναβολή λόγω παγετού κάτι που δεν προέκυπτε από πουθενά και σημείωσε ότι παιχνίδι λόγω ομίχλης είχε να αναβληθεί από το 2001.

Στην τηλεόραση της "ΝΕΡΙΤ" φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος μίλησε για την διακοπή του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό ενώ ρωτήθηκε και για το αίτημα των πράσινων για αλλαγή ώρας της αναμέτρησης.

Κάτι για το οποίο όπως ισχυρίστηκε οι πράσινοι δεν δικαιώθηκαν γιατί το αίτημα του τριφυλλιού είχε να κάνει με παγετό και όχι με ομίχλη ένα πολύ σπάνιο συμβάν όπως το χαρακτήρισε τονίζοντας ότι το προηγούμενο ματς που είχε αναβληθεί λόγω ομίχλης ήταν το 2001.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση το αίτημα του Παναθηναϊκού για ορισμό του παιχνιδιού σε νωρίτερη ώρα έγινε επειδή επικαλέστηκε το ενδεχόμενο να έχει παγετό και όχι γενικά λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Η Σούπερ Λίγκα ως όφειλε εξέτασε το ενδεχόμενο μιλώντας με κάποιους ειδικούς επί του θέματος που μας είπαν ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Και όπως όλοι είδατε δεν ήταν αυτός ο λόγος της αναβολής αλλά ότι προέκυψε ομίχλη. Επομένως, ο Παναθηναϊκός δεν δικαιώθηκε.

Η ομίχλη είναι ένα πολύ σπάνιο συμβάν και τελευταία φορά που διακόπηκε αγώνας της Σούπερ Λίγκας λόγω ενός τέτοιου λόγου ήταν πριν από 14 χρόνια και συγκεκριμένα το 2001 σε ένα ματς που είχε ξεκινήσει μεσημέρι.

Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα αν ψηφιστεί από το συμβούλιο της Λίγκας και εγκριθεί από τα αρμόδια όργανα να μην διεξάγονται τέτοιες ώρες τα παιχνίδια στα Γιάννενα από τον Νοέμβριο ως τον Μάρτιο, ακόμα κι όταν υπάρχει εμπορικός αντίπαλος. Αυτό όμως πρέπει να ψηφιστεί πλειοψηφικά από αρμόδια όργανα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ