STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Μπλόκο" Κοντονή στις μετακινήσεις των οπαδών

"Μπλόκο" Κοντονή στις μετακινήσεις των οπαδών
Κοντονής Στράτος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με απόφαση του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, βάζει στοπ στις μετακινήσεις των φίλων του Παναθηναϊκού στην Λιβαδειά και αυτών του Ηρακλή στη Λάρισα.

Δεν θα πραγματοποιηθούν οργανωμένες ή μεμονωμένες μετακινήσεις στα ματς του Σαββατοκύριακου μετά από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή. Ο Υφυπουργός έπειτα από εισήγηση της αστυνομίας που έγινε δεκτή και από την ΔΕΑΒ έβαλε στοπ στις μετακινήσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού στην Λιβαδειά και του Ηρακλή στην Λάρισα.

Η απόφαση αυτή αποτελεί συνέχεια της περσινής σεζόν και της απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης οπαδών. Θα πρέπει να δούμε βέβαια τι θα συμβεί σε περίπτωση που οι οπαδοί των φιλοξενούμενων αγνοήσουν αυτή την απόφαση και θελήσουν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια των ομάδων τους.

Είχε συμφωνήσει να πάρει 1800 εισιτήρια ο Παναθηναϊκός

Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει με τον Παναθηναϊκό καθώς οι πράσινοι είχαν συμφωνήσει σε όλα με τον Λεβαδειακό ώστε να παραλάβουν 1800 εισιτήρια και μάλιστα οι φίλοι του τριφυλλιού είχαν οργανώσει κάποιες εκδρομές τις οποίες τώρα όμως θα πρέπει να ματαιώσουν.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ