STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μια αγωνιστική στον Παναθηναϊκό

Μια αγωνιστική στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 22.000 ευρώ για τα επεισόδια στην Λιβαδειά. Δείτε την απόφαση

Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 22.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για τα όσα έγιναν στην Λιβαδειά.

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσουν οι διοικούντες των "πρασίνων" αν θα καταθέσουν Έφεση. Αν δεν αλλάξει κάτι πάντως τότε θα δώσει ο Παναθηναϊκός τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής:

" Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 20ής αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και της υπ. Αριθ.πρωτ 5287/2012 πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού εισαγγελέα: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από την πράξη που περιγράφεται υπό Β΄ εδ. τελευταίο του κατηγορητηρίου του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και συνολική πειθαρχική χρηματική ποινή είκοσι δύο χιλιάδων (22.000,00) ευρώ.

Οι υπόλοιπες υποθέσεις της σημερινής δικασίμου αναβλήθηκαν ύστερα από αιτήματα των πληρεξουσίων δικηγόρων των ΠΑΕ, λόγω της απεργίας τους".

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Έκπληξη η τιμωρία"

Στον Παναθηναϊκό αδυνατούσαν να πιστέψουν την ποινή που τους επιβλήθηκε, καθώς θεωρούσαν σίγουρη την αθώωση της ομάδας, αφού τα στοιχεία που είχαν παρουσιάσει, αποδείκνυαν ότι οι οπαδοί του "τριφυλλιού" προκλήθηκαν βάναυσα.

"Μας προκαλεί έκπληξη η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής. Γιατί παρά το γεγονός ότι προσκομίσαμε ατράνταχτα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι δεν έχουμε την ευθύνη για όσα συνέβησαν και παρά το ότι η Πειθαρχική Επιτροπή αποδέχεται την ευθύνη της Αστυνομίας, μας επέβαλε ποινή κεκλεισμένων των θυρών εξαντλώντας την αυστηρότητα της", ανέφεραν χαρακτηριστικά στον Παναθηναϊκό.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ