STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μάχη παραμονής στην Κομοτηνή

Μάχη παραμονής στην Κομοτηνή
Πανθρακικός - ΑΕΛ Καλλονής INTIME SPORTS

Με το παιχνίδι Πανθρακικός - ΑΕΛ Καλλονής ολοκληρώνεται η 22η αγωνιστική της Superleague. Διαβάστε τα τελευταία νέα των δυο ομάδων.

Σημαντικό παιχνίδι το απόγευμα της Πέμπτης (19:30) ανάμεσα σε Πανθρακικό και ΑΕΛΚ. Οι "κροκόδειλοι" θέλουν το τρίποντο για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις, ενώ οι "σαρδέλες" αν χάσουν μπαίνουν σε... περιπέτειες.

Και οι δυο ομάδες έχουν λίγες αλλά σημαντικές απουσίες, αν και στον Πανθρακικό υπάρχει μεγάλη ανάσα λόγω των μεταγραφών.

Πανθρακικός - ΑΕΛ Καλλονής 19:30 (NS1 και Sport24 Radio 103.3)

Ξεκινάμε με τους γηπεδούχους του Πανθρακικού. Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει στη διάθεση του τους Χρήστο Τζάνη και Αλφρέντο Μεχία, με τους Σέτι και Βιγιαφάνε να μπαίνουν στην αποστολή. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Ρόκα να χρησιμοποιήσει τον πρώτο ίσως και βασικό.

Αναλυτικά η αποστολή: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Ζδράβος-Ρίζος, Παπαγεωργίου, Εμπόου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Τσουμάνης, Ηλιάδης, Σέτι, Ρομέου, Μπαϊκαρά, Χασομέρης, Ντιγκινί, Ροτζέριο, Βιγιαφάνε, Μπάλντα, Ιγκόρ.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, ο Βαγγέλης Βλάχος άφησε εκτός τους Χουάνμα, Βαλιό, ενώ η αποστολή ταξίδεψε για την Αθήνα, στη συνέχεια πήγε αεροπορικώς στην Καβάλα και στη συνέχεια οδικώς στην Κομοτηνή.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Βλάχου: Χογκ, Αλέξιτς, Αντέτζο, Κριπιντίρης, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Πιπίνης, Γιορέντε, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Καλτσάς, Στεφάνοβιτς, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Ναβάρο, Μίνγκας, Μανούσος, Αγρίτης, Πετρόπουλος.

Δείτε τη βαθμολογία της Superleague εδώ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ