STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μάντζιος: "Ήταν ένα φθηνό γκολ για ομάδα Super League"

Μάντζιος: "Ήταν ένα φθηνό γκολ για ομάδα Super League"
Άκης Μάντζιος INTIME SPORTS

Καλός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν ο Πανθρακικός σύμφωνα με τον προπονητής της ομάδας, Άκη Μάντζιο. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο προπονητής του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος μίλησε για την ήττα της ομάδας του απέναντι στην Ξάνθη με 1-0, λέγοντας πως οι παίκτες του ήταν καλοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

" Θεωρώ ότι ήταν παιχνίδι μέτριο από πλευράς φάσεων, νομίζω ότι το ελέγχαμε απόλυτα, γιατί δεν απειληθήκαμε καθόλου από την Ξάνθη. Ήμασταν πολύ καλοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα", είπε ο Μάντζιος και πρόσθεσε:

" Το σημείο και ο τρόπος που μπήκε το γκολ μας, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, μας στεναχωρεί και ήταν καθοριστικός για την εξέλιξη του αγώνα. Ήταν ένα φθηνό γκολ για ομάδα Super League και δεν πρέπει να ξανασυμβεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, αλλά το ματς δεν είχε φάσεις και δεν τα καταφέραμε. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, αλλά υπάρχει πικρία για την ήττα, δεδομένης της παρουσίας που είχαμε, και πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στενοχώρια υπάρχει και για τον τραυματισμό του Εμπό, που αποκόμισε ένα πρόβλημα στα πλευρά από χτύπημα του Μάνταλου κι ελπίζουμε να μη μείνει πολύ καιρό εκτός, γιατί θα είναι μια πολύ σημαντική απώλεια για την ομάδα μας. Σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε τη δουλειά. Μπροστά μας υπάρχει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, θα δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ