STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μανούσος: "Μην μου στερήσετε το όνειρο"

Μανούσος: "Μην μου στερήσετε το όνειρο"
INTIME SPORTS

Απολογήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (24/10) στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League ο Γιώργος Μανούσος ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Διαβάστε τι υποστήριξε ο παίκτης, ο δικηγόρος του και ο γιατρός της ΑΕΛ Καλλονής.

Στα γραφεία της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (24/10) προκειμένου να απολογηθεί ο Γιώργος Μανούσος.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Καλλονής βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και στην απολογία του υποστήριξε πως νόμιζε ότι ο γιατρός της ομάδας είχε δηλώσει την ουσία.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της ΑΕΛΚ, ανέφερε ότι είχε ενημερώσει τον γιατρό της ομάδας, καταλήγοντας: " Μετά από αυτό δεν ασχολήθηκα καθόλου για το θέμα. Φαντάστηκα ότι θα έχει δηλωθεί η ουσία. Σας παρακαλώ μην μου στερήσετε το όνειρο που έχω από παιδί"..

Ο γιατρός της ομάδας της ΑΕΛ Καλλονής κ. Βαρβαγιάννης από την πλευρά του πήρε πάνω του όλη την ευθύνη για την υπόθεση λέγοντας: " Μια ημέρα πριν το παιχνίδι είχε ενοχλήσεις στο πόδι. Με ενημέρωσε, πήγε στο νοσοκομείο και έκανε μια ένεση. Ο γιατρός μου είπε τι του έδωσε.

Εγώ είχα φτιάξει τη λίστα για να τη δηλώσω στους υπεύθυνους και όσον αφορά στο ζήτημα του Μανούσου το ξέχασα. Ζητώ συγγνώμη είναι δική μου η ευθύνη. Είναι η πρώτη χρονιά της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα και δεν έχουμε συνηθίσει ακόμη".

Ο δικηγόρος του παίκτη επεσήμανε ότι η ουσία δεν είναι τέτοια που "ανεβάζει" αποδόσεις και πρόσθεσε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έχει ανάγκη από τέτοιες ουσίες παραθέτοντας έγγραφα από τις εργομετρικές εξετάσεις του παίκτη.

Η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League αναμένεται εντός της ημέρας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ