STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός - Πανιώνιος 0-2

Λεβαδειακός - Πανιώνιος 0-2
INTIME SPORTS

Με διακριθέντα τον Βασίλη Μπούζα ο Πανιώνιος επιβλήθηκε του Λεβαδειακού με 2-0. Τρία δοκάρια είχαν οι Βοιωτοί, ένα οι Νεοσμυρνιώτες με τους οποίους έπαιξαν Ιμπαγάσα και Τσουμάγκας.

Επιστροφή στις... φιλικές νίκες για τον Πανιώνιο στο πρώτο φιλικό που έδωσε ο Λεβαδειακός μπροστά στους φιλάθλους του. Οι "κυανέρυθροι" επί της ουσίας είχαν ένα πολύ καλό διάστημα από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο.

Στο 32' ο Μπούζας με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ από δική του ενέργεια προήλθε και το γκολ του Μασούρα στο 42'. Λίγο μετά οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Μπουμάλ.

Ο Λεβαδειακός, ο οποίος έχασε δύο καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά με τον Ορτέγα, πήρε σταδιακά στο δεύτερο ημίχρονο τα ηνία της αναμέτρησης, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Δύο φορές ο Βούκσεβιτς και μία ο Παππάς σημάδεψαν το δοκάρι, ενώ ευκαιρίες έχασε και ο Γουόρντεν.

Στα αξιοσημείωτα ότι έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με τα "κυανέρυθρα" ο Ιμπαγάσα, ο οποίος ήταν αρκετά καλός στη μισή ώρα που αγωνίστηκε, και ότι αγωνίστηκε ο Τσουμάγκας. Ο τελευταίος δοκιμάζεται από τους ανθρώπους του Ιστορικού.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παντελίδης): Πρζιρόφσκι (46' Στρατηλάτης), Μαχαίρας (57' Νικολακάκης), Κώτσιος, Τόμας (63' Πιντέρ), Πρόγιτς (88' Σκέμπης), Ζίτο, Μιλοσλάβιεβ (80' Παππάς), Ορτέγκα (75' Θέος), Γιακουμάκης (46'Γουόρντεν), Κονέ (46' Βούκσεβιτς), Γκόμες.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Πάνος, Τσουμάγκας, Γκέζος Μ., Παντίδος, Μητρόπουλος, Σιώπης, Μπούζας, Μπουμάλ, Σμυρλής, Μασούρας.

Έπαιξαν επίσης οι: Μέξι, Αποστόλου, Χατζηησαϊας, Γκίνι, Μτάγκρας, Ιμπαγάσα, Γκέζος Π., Βουτσιώτης, Φουρλάνος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ