STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός-Πλατανιάς 2-0

Λεβαδειακός-Πλατανιάς 2-0
INTIME SPORTS

Με γκολ των Μάρτινς και Ορτέγκα ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-0 του Πλατανιά στο πλάισιο της 14ης αγωνιστικής της Super League και έφτασε στους 17 βαθμούς. Πέμπτη εντός έδρας νίκη για τους Βοιωτούς,

Την πέμπτη του φετινή εντός έδρας νίκη πέτυχε το Σάββατο (7/12) ο Λεβαδειακός ο οποίος με γκολ των Μάρτινς και Ορτέγκα επικράτησε με 2-0 του Πλατανιά για την 14η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου με τη νίκη αυτή έφτασε στους 17 βαθμούς και έπιασε τους Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα. Από την άλλη ο Πλατανιά παρέμεινε στους 12 βαθμούς και στην 15η θέση της βαθμολογίας.

Παρακολουθείστε την 14η εκπομπή Super BALL αυτή την Κυριακή (08/12) στις 21:00. Σχόλια, ρεπορτάζ, ανάλυση φάσεων και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Καλεσμένος ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που θα σχολιάσει LIVE την κλήρωση της Εθνικής.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν και το καλύτερο με λίγες φάσεις από τις δύο ομάδες και σε μια από αυτές ο Λεαβδειακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μάρτινς. Ο Πλατανιάς από την πλευρά του μπήκε στον ρυθμό του αγώνα με το 30ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Χανίων είχε περισσότερες ευκαιρίες ώστε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά κάτι τις έλειπε στην τελική προσπάθεια το οποίο είχε ο Λεβαδειακός με τον Ορτέγκα και πήρε τη νίκη με 2-0.

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Καιρός: Νεφώσεις κατά περιόδους

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)

Βοηθοί: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου)

Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι (73' λ.τρ. Στρατηλάτης), Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μάγκας, Λυκογιάννης, Κονέ, Λαμπρόπουλος (58' Πετράτσι), Ιωαννίδης, Ορτέγκα, Μάρτινς (93' Καπό), Μάντζιος.

Πλατανιάς (Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Ιντζίδης, Φαϊσκα, Ζουμπουλάκης, Αγκιλέρα, Σιώπης, Μπέλιτς, Γουνδουλάκης (85' Γ. Γιακουμάκης, Μοράλ (25' λ.τρ. Μπεριάν), Κάταϊ.

Γκολ: Μάρτινς (12', Λεβαδειακός), Ορτέγκα (77', Λεβαδειακός)

Κίτρινες κάρτες: Μουλόπουλος (31', Λεβαδειακός), Λυκογιάννης (93', Λεβαδειακός)-Μοράλ (30', Πλατανιάς, στον πάγκο)

Ανασκόπηση αγώνα

Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο και στο 8ο λεπτό είχε ένα καλό σουτ με τον Λυκογιάννη με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα (12') η ομάδα της Βοιωτίας κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Φαϊσκα δεν απομάκρυνε καλά την μπάλα η στρώθηκε στον Μάρτινς ο οποίος με απευθείας σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 1-0.

Λεβαδειακός-Πλατανιάς 2-0
INTIME SPORTS

Ο Πλατανιάς στην συνέχεια προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και στο 18' ένα σουτ από τον Κάταϊ, ο Πρζιρόφσκι μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 38' μετά από εκτέλεση φάουλ ο Φερνάντες έκανε την κεφαλιά για τον Πλατανιά με την μπάλα να φεύγει άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους, καθώς το παιχνίδι δεν ήταν και από τα πιο ποιοτικά.

Ευκαιρίες ο Πλατανιάς, γκολ ο Λεβαδειακός

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς μπήκε καλύτερα είχε τις ευκαιρίες, αλλά ο Λέβαδειακός ήταν αυτός που πέτυχε και δεύτερο γκολ.

Στο 53' από το σουτ του Μπεριάν για τον Πλατανιά η μπάλα έφυγε άουτ. Επτά λεπτά αργότερα (60') ο Πρζιρόφσκι δεν είχε πρόβλημα να πλοκάρει την μπάλα.

Ο Κάταϊ στο 66' ήταν αυτός που δοκίμασε το σουτ από πλάγια θέση με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Λεβαδειακός-Πλατανιάς 2-0
INTIME SPORTS

Η πρώτη φάση για τον Λεβαδειακό στο δεύτερο ημίχρονο ήταν στο 76' με το σουτ του Ιωαννίδη να είναι άστοχο, αλλά στο επόμενο λεπτό (77') ο Ορτέγκα δεν έκανε λάθος.

Ο Πατεράτσι έβγαλε μια μπαλιά στον Ορτέγκα ο οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Γιωργαλλίδη κάνοντας το 2-0 για τον Λεβαδειακό.

Στο 82' ο Μάρτινς έκανε ένα σουτ το οποίο ήταν άστοχο, ενώ στο 85' ο Αγκιλέρα για τον Πλατανιά δοκίμασε το πόδι του με τον Στρατηλάτη να μπλοκάρει την μπάλα.

Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα της Βοιωτίας να πανηγυρίζει την πέμπτη της φετινή εντός έδρας νίκη.

MVP

Ο Ροτζέριο Μάρτινς είναι από τους πρωταγωνιστές, καθώς με το γκολ που πέτυχε άνοιξε τον δρόμο του Λεβαδειακού για να φτάσει στη νίκη.

Απογοήτευση

Ο Βάσκο Φαϊσκα στάθηκε άτυχος στο διώξιμο που έκανε φέρνοντας την μπάλα στα πόδια του Μάρτινς και εκείνος δεν αστόχησε.

Τα στατιστικά

2 Γκολ 0
1 Ασίστ 0
10 Τελικές Προσπάθειες 17
5 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 10
6 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 5
0 Κεφαλιές 2
12 Αποκρούσεις 4
10 Επεμβάσεις 8
13 Κλεψίματα 11
21 Φάουλ 14
1 Οφσάιντ 2
3 Κόρνερ 3
35 Λάθη 43
2/12 Γεμίσματα 6/17
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ