STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός-Πανιώνιος Preview

Λεβαδειακός-Πανιώνιος Preview
INTIME SPORTS

Δείτε τα τελευταία νέα από την αναμέτρηση Λεβαδειακός-Πανιώνιος (Κυριακή 17:15, NS3) .

Ο Λεβαδειακός θέλει να κάνει το "2 στα 2" εντός έδρας μετά τη νίκη επί της Δόξας Δράμας την περασμένη αγωνιστική, ενώ ο Πανιώνιος πηγαίνει στη Βοιωτία με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το εντός έδρας "τρίποντο" απέναντι στον Άρη.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Δημήτριος Γούκος (Ηπείρου), Δημήτριος Μπιτσίδης (Θράκης)

4ος: Ευθαλία Μήτση (Πειραιά)

Παρατηρητής: Ναούμ Μιντιούρης (Σερρών)

Δείτε τον καιρό στο γήπεδο της Λιβαδειάς

Τα νέα του Λεβαδειακού

Ο Λεβαδειακός μπήκε πρόσφατα στη μάχη του πρωταθλήματος και θα χρειαστεί να ανέβει έναν αγωνιστικό γολγοθά με το φορτωμένο πρόγραμμα που έχει, ωστόσο το ξεκίνημά του ήταν άκρως ελπιδοφόρο. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όμως στα άλλα δύο ματς που έδωσε συγκέντρωσε 4 βαθμούς, αποσπώντας ισοπαλία από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (1-1) και επικρατώντας την περασμένη αγωνιστική της Δόξας Δράμας με 1-0.

Στα αγωνιστικά, οι Βοιωτοί δεν μπορούν να υπολογίζουν στον τραυματία Μπουντόπουλο, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή ή μη των Πόποβιτς και Αλεξίου που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Τα νέα του Πανιωνίου

Άκρως πετυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Πανιωνίου, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να παίρνει σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Άρη την περασμένη Κυριακή και να απομακρύνεται από τις τελευταίες θέσεις. Όσον αφορά στα αγωνιστικά πλάνα των "κυανέρυθρων", εκτός μάχης έχει τεθεί ο Όμο, ωστόσο τα ευχάριστα μαντάτα έρχονται από τον Αντρέ Σκέμπρι.

Ο Μαλτέζος επιθετικός, ο οποίος σκόραρε στο προηγούμενο ματς με τον Άρη, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στις πρώτες ημέρες της εβδομάδας όμως όλα δείχνουν ότι θα προλάβει να δηλώσει "παρών" στην πρωτεύσουα της Βοιωτίας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ