STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - Ατρόμητος 2-2: Ισοπαλία με οσκαρικό γκολ του Βέλλιου

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λαμία και Ατρόμητος έμειναν στο 2-2 σε ένα ματς το οποίο όλοι θα θυμούνται για το απίστευτο τέρμα του Απόστολου Βέλλιου στο 79' που διαμόρφωσε το τελικό σκορ. (VIDEOS)

Η Λαμία προηγήθηκε δύο φορές απέναντι στον Ατρόμητο, όμως οι Περιστεριώτες κατάφεραν να φύγουν με έναν βαθμό από την Φθιώτιδα. Για να τα καταφέρουν χρειάστηκαν ένα μαγικό τέρμα από τον Απόστολο Βέλλιο με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-2 στο 78'.

Μάλιστα, λίγο αργότερα ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε κι άλλο τέρμα το οποίο σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ας δούμε τι κρατάμε από την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Ατρόμητο.

1. ΑΠΟ ΜΟΙΡΑΙΟΣ - ΗΡΩΑΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Παρά το γεγονός πως ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο ματς, η Λαμία ήταν εκείνη που κατάφερε να προηγηθεί χάρη σε μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, αλλά και ένα λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Ο Σάλιακας εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, ο Θεοδωράκης ναι μεν ακούμπησε την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να της αλλάξει πορεία. Έτσι, αυτή βρήκε πρώτα το δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Ατρομήτου για το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου από μοιραίος έγινε ήρωας για την ομάδα του. Μετά από γύρισμα του Βασιλόγιαννη από τα αριστερά, αμαρκάριστος ο Αντέτζο μέσα από την περιοχή σούταρε με τον Θεοδωράκη να κρατά το 1-0.

2. ΛΥΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ

Οι δύο ομάδες ήθελαν, προσπάθησαν στο πρώτο ημίχρονο να δημιουργήσουν κάτι σε κανονική ροή αγώνα, όμως δεν τα κατάφεραν. Το γκολ και η μεγάλη ευκαιρία της Λαμίας ήταν από στατικές φάσεις και το ίδιο συνέβη με το γκολ της ισοφάρισης του Ατρομήτου.

Οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν πολλές φορές την μπάλα ψηλά, όμως δεν ήταν αποτελεσματικοί. Αντίθετα, ο Γούτας μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιδες νίκησε όλη την άμυνα της Λαμίας και έκανε το 1-1 στο 35'.

3. Ο ΡΟΜΑΝΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις για τριάντα λεπτά. Τότε ο μοναδικός παίκτης της Λαμίας που έχει αποδείξει ότι μπορεί να απειλήσει τις αντίπαλες άμυνες ανέλαβε δράση. Στο πρώτο ματς της σεζόν σκόραρε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Απέναντι στον Ατρόμητο κέρδισε το φάουλ από το οποίο προήλθε το 1-0, ενώ πήρε και το πέναλτι με το οποίο έγινε το 2-1. Ο Ρόμανιτς έκλεψε την μπάλα από τον Ρισβάνη, μπήκε μέσα στην περιοχή όπου ανατράπηκε από τον Θεοδώρακη με τον διαιτητή να δείχνει κατευθείαν την άσπρη βούλα. Ο Τουράμ ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Θεοδωράκη για να βάλει τους Λαμιώτες μπροστά στο σκορ στο 78'.

4. ΡΙΣΚΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛ - ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΒΕΛΛΙΟΥ

Στο 70' ο Γιάννης Ανασταστίου, βλέποντας ότι η ομάδα του δεν μπορούσε να απειλήσει την Λαμία πήρε το ρίσκο ρίχνοντας τον Βέλλιο και τον Ανδρούτσο στον αγωνιστικό χώρο. Ο πρώτος ήταν και εκείνος που τον δικαίωσε.

Ο 27χρονος επιθετικός με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι έκανε το 2-2 στο 78' και ανάγκασε όλο το γήπεδο να τον χειροκροτήσει. Μάλιστα, ο Βέλλιος ένα λεπτό αργότερα έστειλε και πάλι τα δίχτυα, όμως το τέρμα ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ μετά τη χρήση του VAR.

Έτσι, το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος. Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων σε σύνολο πέντε αναμετρήσεων.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ