STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στην ουρά

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στην ουρά
Superleague σήματα

Μετά και τα αποτελέσματα του Σαββάτου για την 20η αγωνιστική, η κατάσταση στην ουρά της βαθμολογίας αρχίζει και ξεκαθαρίζει. Ψηφίστε ποιοι πιστεύετε πως θα πέσουν.

Έχουμε σχεδόν συμπληρώσει τα 2/3 του φετινού πρωταθλήματος και η αλήθεια είναι πως αυτή την περίοδο παρακολουθούμε μία διοργάνωση με μεγάλο ενδιαφέρον σε κορυφή, μέση και ουρά.

Στο θέμα μας θα ασχοληθούμε με την υπόθεση "παραμονή" που πλέον έχει αρχίσει και ξεκαθαρίζει, τόσο βαθμολογικά, όσο και αγωνιστικά.

Θυμίζουμε πως στο τέλος της περιόδου 2014-2015 θα υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες ( σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε τώρα, γιατί... Ελλάδα είμαστε, ξέρετε πως αλλάζουν αυτά) και θα ανέβουν από την Football League δυο, έτσι ώστε τη νέα σεζόν να έχουμε ξανά πρωτάθλημα με 16 ομάδες.

Τα φαβορί, οι μεταγραφές και ο καταλύτης ΟΦΗ

Όπως μπορείτε να δείτε και στην βαθμολογία που παρουσιάζουμε πιο κάτω, Εργοτέλης και ΟΦΗ έχουν το πιο δύσκολο έργο. Βέβαια στον ΟΦΗ βάζουμε έναν αστερίσκο, μιας και έχουν αφαιρεθεί έξι βαθμοί που θα διεκδικήσει δικαστικώς. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δύσκολα μπορούν να επιστραφούν, όμως ΑΝ συμβεί αυτό, τότε τα πάντα αλλάζουν.

Ο Πανιώνιος ακολουθεί με μόλις 16 πόντους και από εκεί και πέρα Λεβαδειακός, Πανθρακικός είναι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με πέντε πόντους ασφάλεια. Ο Ιστορικός, βέβαια, και ο Εργοτέλης έχουν παιχνίδια λιγότερα, οπότε μία νίκη αλλάζει τα δεδομένα.

Όσον αφορά τις μεταγραφές να πούμε πως ο ΟΦΗ είναι στην πιο δύσκολη θέση με δεδομένο πως έχασε ποδοσφαιριστές, ο Πανιώνιος ενισχύθηκε σημαντικά, ενώ ο Εργοτέλης παίρνει παίκτες αμφιβόλου αξίας.

Επειδή απομένουν ακόμα 14 παιχνίδια δεν μπορούμε να πούμε σίγουρα ποιοι θα πέσουν, όμως το ντέρμπι της Δευτέρας ανάμεσα σε Πλατανιά και Εργοτέλη θα κρίνει πολλά.

Περιμένουμε από εσάς να ψηφίσετε από κάτω ποιες τρεις ομάδες πιστεύετε ότι θα πέσουν.

Η βαθμολογία στην ουρά

11η ΑΕΛ Καλλονής 24 βαθμοί

=================

12η Πλατανιάς 22 βαθμοί (19 παιχνίδια)

13η Πανθρακικός 21 βαθμοί

14η Λεβαδειακός 21 βαθμοί

15η Πανιώνιος 16 βαθμοί (19 παιχνίδια)

16η ΟΦΗ 14 βαθμοί

17η Εργοτέλης 12 βαθμοί (18 παιχνίδια)

18η Νίκη Βόλου 7 βαθμοί

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ