STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξάνθη - Πανθρακικός 0-0

Ξάνθη - Πανθρακικός 0-0
Ξάνθη - Πανθρακικός INTIME SPORTS

Ξάνθη και Πανθρακικός έμειναν πήραν από ένα βαθμό (0-0) στο... El Thraciko της Superleague σε ένα ματς με πολλές φάσεις, δυο αποβολές και 11 κίτρινες κάρτες! Απίστευτη απόκρουση του Λοντίγκιν στο 90'

Ωραίο παιχνίδι στην Ξάνθη στο ντέρμπι των δυο ομάδων που δεν βρήκε ωστόσο κάποιον νικητή. Η Ξάνθη ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, όμως οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου δεν ήταν εύστοχοι.

Ο Πανθρακικός παρότι έμεινε πρώτος με παίκτη λιγότερο, στάθηκε με αξιοπρέπεια και μάλιστα θα μπορούσε να κλέψει τη νίκη στο τέλος, αν ο Λοντίγκιν δεν έπεφτε εντυπωσιακά στη γωνία του.

Δείτε την Κυριακή στις 21:45, την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις από το ΟΑΚΑ και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 11η αγωνιστική της Superleague.

Γήπεδο: Skoda Ξάνθη Arena

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Τάτσης (Ηπείρου)

4ος: Μήτσιος (Ηπείρου)

Παρατηρητής: Παπαδάκος (Λακωνίας)

Καιρός: Λίγα σύννεφα

--------------------------------------------

Ξάνθη (Κωστένογλου): Λοντίγκιν, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος (Νάκας 46'), Βάλλας, Φλίσκας, Ντάνι, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο (Ράνος 68'), Μάνταλος, Πλατέλλας (Μαρίν 46'), Μαρκόφσκι.

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Σερφά, Μακρυδημητρης, Σερφά, Καστσελάν, Λαδάκης, Λουσέρο (Μουνάφο 67'), Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (Μελίσσης 30'), Παπαδόπουλος (Κυβελίδης 90').

Σκόρερ: -

Κάρτες: Σερφά (14' κίτρινη - 2η κίτρινη 22' -κόκκινη-), Φλίσκας (18' κίτρινη -2η κίτρινη 76' -κόκκινη-), Μπαϊκαρά (κίτρινη 28'), Σκλιοπίδης (κίτρινη 29'), Ντάνι (κίτρινη 33'), Χρήστου (κίτρινη 40'), Λαδάκης (κίτρινη 67'), Μαρκόφσκι (κίτρινη 75'), Βασιλακάκης (κίτρινη 82'), Βάλλας (κίτρινη 90'), Μαρίν (κίτρινη 90')

Ντέρμπι με απίστευτο ρυθμό

Το... El Thraciko στο πρώτο μέρος ήταν ένα από τα καλύτερα ματς που έχουμε παρακολουθήσει φέτος, καθώς οι φάσεις ήταν πολλές, οι κάρτες ακόμα περισσότερες, ενώ συνέβη και κάτι που... σπάνια βλέπουμε σε αγώνες.

Στο ξεκίνημα η Ξάνθη ήταν αυτή που πίεζε μέχρι και το 10ο λεπτό, έχοντας μία καλή στιγμή με σέντρα του Μαρσελίνιο (ο Χρήστου πήρε τη μπουκιά από το στόμα του Μαρκόφσκι). Στη συνέχεια ωστόσο ο Πανθρακικός ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, με τον Λοντίγκιν να αντιδρά εντυπωσιακά σε σουτ του Βαϊρουά και κεφαλιά του Σερφά, διώχνοντας σε κόρνερ.

Ένας... "κροκόδειλος" λιγότερος

Στο 23ο λεπτό είχαμε τη φάση του αγώνα. Ο Σερφά, που έχασε τη φάση νωρίτερα, βγήκε μόνος του στην πλάγια γραμμή και άρχισε να... γδύνεται! Στην αρχή έβγαλε το σορτσάκι, μετά το κολάν του κι έμεινε με το εσώρουχο (ξαναφόρεσε αμέσως το σορτσάκι). Ο Κάκος του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα (δεν πήρε άδεια για να βγει), κι έτσι το έργο του Πανθρακικού έγινε ακόμα πιο δύσκολο.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου έχασαν σωρεία ευκαιριών για να ανοίξουν το σκορ. Στο 26' και το 36' ο Μάνταλος έκανε δυο δυνατά σουτ με τον Κουτσόπουλο να διώχνει σε κόρνερ, στο 38' ο Βασιλακάκης μόνος πήρε μία κεφαλιά, με τη μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε ένα σουτ του Πλατέλλα στο 45', αν και ήταν στο ύψος της μικρής περιοχής και δεξιά.

Στο ίδιο έργο θεατές

Η επανάληψη ξεκίνησε με την Ξάνθη να φτάνει με το καλημέρα κοντά στο γκολ. Ο Μπαξεβανίδης έκανε σέντρα από τα αριστερά, ο Μαρίν μόνος με το τέρμα έκανε "τσαφ". Στο 56ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν και νέα τεράστια ευκαιρία. Ο Μάνταλος μόνος στο ύψος της μεγάλης περιοχής και λίγο προς τα μέσα έκανε ένα σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Το παιχνίδι έγινε ροντέο στο 76ο λεπτό, όταν ο Φλίσκας ανέτρεψε από πίσω τον Παπαδόπουλο και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Πανθρακικός πήγε να "κλέψει" το παιχνίδι στο 88ο λεπτό, μετά από γύρισμα από τα αριστερά, ο Μπαϊκαρά μόνος έκανε το σουτ, όμως ο Λοντίγκιν έκανε την απόκρουση του αγώνα και κράτησε το μηδέν.

MVP του αγώνα

Ο Λοντίγκιν όπως γράψαμε και πριν έκανε την απόκρουση του αγώνα, καθώς έπεσε στη γωνία του σε εξ επαφής σουτ του Μπαϊκαρά μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Εξαιρετικός και ο Δημητρης Παπαδόπουλος.

Αδύναμος κρίκος

Γι ακόμα μία φορά η μεσαία γραμμή της Ξάνθης δεν μπόρεσε να δώσει το κάτι παραπάνω. Βασιλακάκης και Ντάνι περιορίστηκαν στα αμυντικά τους καθήκοντα, ενώ και ο Μαρσελίνιο είναι σκιά του εαυτού του.

Στατιστικά Αγώνα

0 Γκολ 0
0 Ασίστ 0
10 Τελικές Προσπάθειες 8
3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
6 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
1 Κεφαλιές 2
3 Αποκρούσεις 4
17 Επεμβάσεις 19
32 Κλεψίματα 52
18 Φάουλ 14
3 Οφσάιντ 4
3 Κόρνερ 5
58 Λάθη 46
7/29 Γεμίσματα 5/23
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ