STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξάνθη - Παναιτωλικός 0-1

Ξάνθη - Παναιτωλικός 0-1
Άντι INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός μετά από 11 σερί αγώνες δίχως νίκη, κέρδισε την Ξάνθη στα Πηγάδια με 1-0 χάρη στο γκολ του Άντι στο πρώτο ημίχρονο (videos)

Η Ξάνθη γνώρισε την 5η σερί ήττα της στο πρωτάθλημα και πλόν ο στόχος των πλέι οφ έχει χαθεί οριστικά.

Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός σταμάτησε το αρνητικό σερί των 11 αγώνων χωρίς νίκη και πλέον κυνηγά βάσιμα την υπόθεση παραμονή.

Γήπεδο: Ξάνθη Arena

Διαιτητής: Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας)

Α' Βοηθός: Δήμος Αναστόπουλος (Αρκαδίας)

Β' Βοηθός: Στυλιανός Τσολάκης (Αθηνών)

4ος διαιτητής: Γεώργιος Κύζας (Δράμας)

Παρατηρητής: Εμμανουήλ Γιανναδάκης

Καιρός: Αρκετά σύννεφα

Συνθέσεις

Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Εντιμάρ, Κομεσίδης, Βάλλας, Μπέρτος, Ντάνι, Βασιλακάκης, Νταρμπιόν (Πλατέλλας 74'), Πόι (Βλαχοδήμος 45'), Μαρσελίνιο, Καζάκης (Σουάνης 45')

Παναιτωλικός (Λεμονής): Τζενάμο, Γκόλιας, Ντολεζάι, Κούσας, Αντι (Μουμίν 65'), Σιόντης, Μητρόπουλος, Ρότσα, Ακαλέ (Ονουάτσι 45'), Θεοδωρίδης (Καραμαλίκης 87'), Καμαρά

Σκόρερ: - Άντι (κεφαλιά 40')

Κάρτες: Ακαλέ (κίτρινη 42'), Μπέρτος (κόκκινη 51'), Σουάνης (55' κίτρινη), Νταρμπιόν (κίτρινη 57'), Σιόντης (κίτρινη 63'), Πλατέλλας (κίτρινη 76'), Τζενάμο (κίτρινη 80') Ντάνι (κίτρινη 85'), Μουμίν (κίτρινη 90').

Το παιχνίδι

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Ξάνθη να μπαίνει πιο δυνατά και να πιέζει την άμυνα του Παναιτωλικού στα πρώρα δέκα λεπτά. Στη συνέχεια ωστόσο η ομάδα του Αγρινίου ανέβασε την απόδοση της και πίεσε αρκετά με τους Καμαρά και Ακαλέ από τα άκρα.

Η πρώτη φάση του αγώνα έγινε στο 23ο λεπτό. Ο Μαρσελίνιο ανέβηκε από τα δεξιά κι έκανε τη σέντρα, η Καζάκης πήγε να κάνει ένα πλασέ με το τακουνάκι, όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Τζενάμο.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός κέρδισε το πρώτο κόρνερ του στο παιχνίδι, δείγμα του κακού θεάματος που παρακολουθούσαμε τουλάχιστον μέχρι εκείνο το σημείο.

Άντι.. πια!

0-1: Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις όμως στην πρώτη σοβαρή άνοιξε το σκορ. Ο Ακαλέ ανέβηκε από τα δεξιά κι έκανε τη σέντρα, ο Άντι, που αγωνιζόταν ως αριστερός χαφ, βγήκε σαν κρυφός φορ και με κεφαλιά νίκησε στον Βιβιανί.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την Ξάνθη στο 51ο λεπτό, καθώς ο Μανώλης Μπέρτος αποβλήθηκε δίκαια με απευθείας κόκκινη κάρτα, μετά από σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Μητρόπουλο.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την Ξάνθη να πιέζει, παρότι με δέκα παίκτες, μέχρι το τέλος, όμως το τελευταίο σφύριγμα βρήκε μεγάλη νικήτρια την ομάδα του Παναιτωλικού.

Ο MVP του αγώνα

Δυο είναι και αναφερόμαστε στους παίκτες που συμμετείχαν στο γκολ της νίκης. Ο Ακαλέ έδωσε την ασίστ και ο Άντι με όμορφη κεφαλιά σκόραρε.

Απογοήτευση του αγώνα

Περιμέναμε περισσότερα από τον Μαρσελίνιο. Ξέρει μπάλα, έκανε εντυπωσιακές ντρίμπλες, όμως από ουσία λίγα πράγματα σήμερα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ