STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κράτησε το αήττητο ο Λεβαδειακός, 1-1 με τον Πλατανιά

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε ένα εξαιρετικά κακό -από άποψη θεάματος- 90λεπτο στη Λιβαδειά, ο Μητρόπουλος με κεφαλιά στο 90' ισοφάρισε το γκολ του Μπούντνικ από το 57', για το τελικό 1-1 ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Πλατανιά.

Ο Λεβαδειακός υποδέχθηκε τον Πλατανιά στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς για την 3η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, σε ένα ματς κακό ποιότητα αλλά που κράτησε την αγωνία των φιλάθλων μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Νεοφυτιάδη.

Την πρώτη του νίκη στη φετινή σεζόν έψαχνε ο Λεβαδειακός, έχοντας αποσπάσει ισάριθμες ισοπαλίες στις δύο πρώτες αγωνιστικές κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Στην προσπάθεια αυτή, ο Ζοζέ Ανιγκό είχε στην διάθεση του τον Τόνι Σίλβα, αλλά όχι και τους νεοαποκτηθέντες Μανωλά και Καθάριο. Μαχαίρας, Βασιλείου, Μπελγκαζουανί, Χατζηλάμπρος, Δασκαλάκης και Σουμπίνιο, επίσης ήταν εκτός αποστολής για τους Βοιωτούς.

Ναμάσκο, Επασί, Καλτσάς, Τριποτσέρης, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Μεντί, Αντιλεού, Καψάσκης, Καραχάλιος, Μητρόπουλος, Φαβάρο, Ομπιόρα, Νιάς, Γιακουμάκης, Λεονάρντο, Γιουσούφ, Μπραντάο και Τόνι Σίλβα, ήταν οι 19 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα του Ανιγκό για το ματς με τους Χανιώτες.

Κράτησε το αήττητο ο Λεβαδειακός, 1-1 με τον Πλατανιά

Με νέα πρόσωπα τους Δημούτσο και Στόιτσεφ ταξίδεψε στην Λιβαδειά η αποστολή του Πλατανιά, με τον Γιώργο Παράσχο να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή και τους δυο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές. Ο έμπειρος τεχνικός δεν είχε στη διάθεση του τους Ομπερχάουζερ, Κρος και Στάμου, που ήταν βασικοί στα πρώτα ματς της ομάδας των Χανίων.

Κοκκαλάς, Κασσωτάκης, Πλιάτσικας, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Στάθης, Πριντέτα, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Αγγελόπουλος, Πατράλης, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Παπανικολάου, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούντνικ και Γκρζέλτσακ, ήταν οι 19 παίκτες στην αποστολή των φιλοξενούμενων.

Κράτησε το αήττητο ο Λεβαδειακός, 1-1 με τον Πλατανιά

Οι Χανιώτες έφτασαν κοντά στο πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα, κρατώντας το προβάδισμα που πήραν από το 57' με τον Μπούντνικ μέχρι το 90', λεπτό στο οποίο ο Μητρόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε χαρίζοντας τον βαθμό και το αήττητο στους Βοιωτούς.

Κακό θέαμα με φινάλε - θρίλερ

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Διαιτητής: Ιωάννης Νεοφυτιάδης (ΕΠΣ Κορινθίας)

Βοηθοί: Γεώργιος Κουντουρέλλης (ΕΠΣ Αθηνών), Νικόλαος Σάββας (ΕΠΣ Σερρών)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ανιγκό): Επασί, Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Μεντί, Αντιλεού (46' Καραχάλιος), Νιάς, Μητρόπουλος, Ζαραδούκας (73' Μπελγκαζουανί), Γιακουμάκης (60' Τόνι Σίλβα), Μπραντάο, Γιουσούφ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Koκκαλάς, Στάθης, Ντικαμονά (31' λ.τ. Πριντέτα), Καρυπίδης, Βάντερσον, Πατράλης, Πλιάτσικας, Στανισάβλιεβιτς, Κοροβέσης (70' Γκζέλτσακ), Μπούντνικ (84' Δημούτσος), Ενσικουλού.

Γκολ: 90' Μητρόπουλος / 57' Μπούντνικ

Κάρτες: 28' Μεντί / 65' Ενσικουλού, 65' Πατράλης, 80' Γκζέλτσακ, 83' Πριντέτα

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Κάκιστο το θέαμα στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς στο πρώτο 45λεπτο. Με πιο ξεκάθαρο πλάνο, ο Πλατανιάς είχε την υπεροχή στο πρώτο μισάωρο, φτάνοντας σε 60% κατοχή μπάλας και προσπαθώντας περισσότερο να αναπτυχθεί από την αριστερή του πλευρά.

Χωρίς όμως να φτιάχνει φάσεις η ομάδα του Παράσχου, δεν μπορούσε να εκμεταλλευθεί το γεγονός ότι πατούσε καλύτερα από τον αντίπαλο της στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Λεβαδειακός έμοιαζε εκτός ρυθμού και πνεύμα αγώνα, ενώ μετά τις ισοπαλίες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ήταν η πρώτη φορά που καλούνταν να κάνει αυτός παιχνίδι. Κάτι που τον δυσκόλευε, τον μπέρδευε και εντέλει δεν μπορούσε να το υπηρετήσει αποτελεσματικά.

Μετά το 30' οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν τα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα είχαν δύο καλές στιγμές να σκοράρουν, χωρίς πάντως να τα καταφέρουν. Με τον γκολκίπερ του Πλατανιά, Κοκκαλά, να είναι σε ετοιμότητα ισάριθμες φορές. Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο στη Λιβαδειά.

Η στατιστική εικόνα της αναμέτρησης στην ανάπαυλα:

Κράτησε το αήττητο ο Λεβαδειακός, 1-1 με τον Πλατανιά

Ούτε το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου υποσχόταν πράγματα, όμως ήρθε το γκολ του Πλατανιά για να βάλει μια πινελιά ζωντάνιας στο ματς. Στο 57' ο Κοροβέσης πάτησε για τον Ενσικουλού, που πάτησε περιοχή και επιχείρησε να νικήσει από δύσκολη γωνία τον Επασί. Ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού έσωσε, όμως ήρθε ο Μπούντνικ να πλασάρει στην επαναφορά για το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Αλλαγή δεδομένων, με την ομάδα του Παράσχου να παίρνει το προβάδισμα και αυτή του Ανιγκό σε ρόλο... κυνηγού. Ο Πλατανιάς έψαχνε πλέον την σωστή διαχείριση του σκορ και ο Λεβαδειακός τον τρόπο να επιστρέψει στην διεκδίκηση βαθμών. Οι Βοιωτοί όμως είχαν σημαντικά προβλήματα σε ανάπτυξη και δημιουργία, μοιάζοντας ανήμποροι να βάλουν δύσκολα στον Κοκκαλά.

Η είσοδος του Μπελγκαζουανί στο ματς και η ταυτόχρονη αλλαγή διάταξης, βοήθησε τους γηπεδούχους να αποκτήσουν πνοή μεσοεπιθετικά και έμελλε να αποδειχθεί αν αυτό θα ήταν αρκετό για να φέρει την ισοφάριση στο ματς.

Σέντρα στη σέντρα και γέμισμα στο γέμισμα, ο Λεβαδειακός δια ποδός Γιουσούφ ευτύχησε να βρει μια ολοκληρωμένη ενέργεια στο 90ο λεπτό, με τον Μητρόπουλο να αξιοποιεί ιδανικά με το κεφάλι τη μεταβίβαση του συμπαίκτη του και να ισοφαρίζει σε 1-1. Σκορ το οποίο δεν άλλαξε έως το τέλος του ματς. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν την 3η σερί ισοπαλία τους στο πρωτάθλημα, ενώ οι Χανιώτες απώλεσαν την ευκαιρία για το πρώτο τους τρίποντο.

Η στατιστική εικόνα της αναμέτρησης στο 90λεπτο της Λιβαδειάς:

Κράτησε το αήττητο ο Λεβαδειακός, 1-1 με τον Πλατανιά

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η προσποίηση και η συστημένη σέντρα του Γιουσούφ στο 90ο λεπτό έφερε την ισοφάριση με την κεφαλιά του Μητρόπουλου για τον Λεβαδειακό. Κι αυτή είναι η φάση του αγώνα, που ουσιαστικά έκρινε και το αποτέλεσμα.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Απέφυγε το σοβαρό λάθος, χρησιμοποίησε σωστά τις κάρτες του και δεν "τσίμπησε" σε εκατέρωθεν εύκολα πεσίματα. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του, όπως και οι υποδείξεις των βοηθών του.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Σταθερά καλή η παρουσία του Μητρόπουλου στο ματς, πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος, παίρνει τον τίτλο του πολυτιμότερου.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Το κοουτσάρισμα του Παράσχου. Απουσίες είχε πριν το ματς ο Πλατανιάς και αναγκάστηκε να κάνει τρεις αναγκαστικές αλλαγές στη διάρκεια του. Ο τεχνικός του Πλατανιά χειρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προβλήματα της ομάδας του και λίγο έλειψε να την οδηγήσει στο τρίποντο στη Λιβαδειά.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Ο Ανιγκό ήθελε να κάνει αλλαγή τον Αντιλεού πριν τελειώσει το ημίχρονο. Τελικά κρατήθηκε και τον άλλαξε στην ανάπαυλα. Πολύ κακός ο παίκτης του Λεβαδειακού σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ