STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κούγιας: "Χοντροί και άμπαλοι"

Κούγιας: "Χοντροί και άμπαλοι"
INTIME SPORTS

Δυναμική παρέμβαση έκανε ο κ. Αλέξης Κούγιας έπειτα από τις δηλώσεις του κ. Πατρίκ Κομνημνού για την σημερινή ανακοίνωση της Superleague, λέγοντας ότι ο γενικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής "... δεν μπορεί να πετύχει με την μπάλα λεωφορείο στα δέκα μέτρα".

Οι δηλώσεις του κ Πατρίκ Κομνηνού στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM" ανάγκασαν τον γνωστό δικηγόρο να προβεί σε δυναμική παρέμβαση.

Αρχικά ο κ. Κούγιας εξέφρασε την αντίθεσή του στα όσα είπε ο γενικός διευθυντής της Superleague για την έφεση που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Αντωνακάκης, ενώ στη συνέχεια μίλησε για "χοντρούς και άμπαλους νέους παράγοντες ".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM":



" Ενοχλήθηκα αφάνταστα από την τοποθέτηση του κυρίου Κομνηνού. Δεν ξέρω τι σχέση έχει με το ποδόσφαιρο, δεν νομίζω ότι μπορεί να πετύχει λεωφορείο από τα δέκα μέτρα με τη μπάλα. Όποτε θέλει να κάνει παρέμβαση ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας μπορεί να την κάνει. Βρίσκεται σε αυτή τη θέση με διαδικασίες που προβλέπονται από το υπουργεί δικαιοσύνης. Δεν μπορεί να λέει …οποιονδήποτε τον εισαγγελέα. Στο κάτω-κάτω της γραφής, οι δικαστές της πειθαρχικής επιτροπής είναι υπάλληλοι της λίγκας και με μία απόφαση μπορεί να απολυθούν. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν έχει σχέση εργοδότη – υπαλλήλου και μπορεί να παρέμβει όποτε το κρίνει. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί εάν αγαπάμε το ποδόσφαιρο", τόνισε αρχικά ο κ. Κούγιας.

Στη συνέχεια ανέφερε: " Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι νέοι παράγοντες, οι χοντροί και άμπαλοι που ασχολούνται με τη μπάλα… Σαν ποδοσφαιρική αισθητική, αυτά που έγιναν στο ντέρμπι δεν μπορώ να τα καταλάβω. Η είσοδος οπαδών και αυτό που έγινε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και κάποιους παίκτες, απαγορεύεται. Δεν ανήκει στην ποδοσφαιρική αισθητική. Τον Τάσο Μητρόπουλο μπορώ να τον καταλάβω που μπούκαρε μέσα. Αυτό ανήκει στην ποδοσφαιρική λογική. Να τιμωρηθεί μεν, αλλά μπορώ να το καταλάβω. Ακραία κακοποίηση του ποδοσφαίρου ήταν αυτό που έγινε στο Καραϊσκάκη. Και το λέω εγώ που έχω τιμωρηθεί κατ’ επανάληψη για τα όσα έχω κάνει στους αγωνιστικούς χώρους".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ