STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Δεν ξεκινάμε το νέο πρωτάθλημα"

"Δεν ξεκινάμε το νέο πρωτάθλημα"
Μελισσανίδης Σαββίδης Αλαφούζος

Σαββίδης, Αλαφούζος και Μελισσανίδης έχουν συνεχείς επαφές από το μεσημέρι και καταλήγουν στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να χτυπηθεί το "σύστημα" της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το ραντεβού του Ιβάν Σαββίδη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ενώ έχει προγηθεί επαφή του με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ωστόσο, έχουν γίνει επαφές από νωρίς το μεσημέρι μεταξύ των τριών πλευρών και ήδη έχει συμφωνηθεί η ανάγκη ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός να δημιουργήσουν ένα κοινό μέτωπο ενάντια στο σύστημα και στην "εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr το σχέδιο δράσης που πλάθεται έχει έναν βασικό άξονα. ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ να μην κατέβουν στο επόμενο πρωτάθλημα αν δεν αλλάξει ολόκληρη η διοίκηση στην ΕΠΟ και η δομή και η λειτουργία της ΚΕΔ.

Μια πρόταση για την οποία περισσότερο υπέρ είναι στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ και λιγότερο στον Παναθηναϊκό που δεν θεωρούν ότι οι ακραίες λύσεις μπορούν να δώσουν ένα τέλος στην "δυσωδία" του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο τριφύλλι θεωρούν ότι η πίεση στην δικαιοσύνη και το συνεχές ξεμπρόστιασμα όλων όσων εμπλέκονται σε εγκληματικές οργανώσεις είναι η καλύτερη λύση. Μια πορεία που έχουν χαράξει στο τριφύλλι από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Γιάννης Αλαφούζος. Μια πορεία κάθαρσης και καταγγελίας κάθε τι παράνομου με τον τρόπο που μπορεί η κάθε πλευρά.

Μάλιστα ο Γιάννης Αλαφούζος είναι ικανοποιημένος που βλέπει ότι πλέον δεν "παίζει μόνος του" αλλά έχει και άλλες ομάδες στο πλευρό του και φυσικά αν συμπράξουν οι τρεις τους θα τους πλαισιώσουν και άλλες ομάδες που θέλουν να μπει τέλος στο κατεστημένο.

Οι τρεις άντρες φυσικά και θέλουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους καθώς έτσι η κάθε προσπάθεια τους θα έχει μεγαλύτερο αποτέλεσμα ενώ η απειλή μίας κοινής αποχώρησης των ομάδων τους μπορεί να ανατρέψει άρδην τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν ακόμη πολλές λεπτομέρειες που αναμένεται να καθοριστούν μέσα από τις συνεχείς επαφές των τριών πλευρών.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ