STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αποχώρησαν οι οπαδοί από το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Αποχώρησαν οι οπαδοί από το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"
Φίλαθλοι Παναθηναϊκού INTIME SPORTS

Οπαδοί εισέβαλαν στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός, όμως στη συνέχεια αποχώρησαν.

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός, τα πράγματα δεν ήταν καλά στο γήπεδο των Αρκάδων.

Περίπου 150 άτομα, με τις αναφορές να κάνουν λόγο πως φορούσαν διακριτικά του Παναθηναϊκού, έκαναν "ντου" μέσα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", σπάζοντας την πόρτα, με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος μη διεξαγωγής του αγώνα.

Στη συνέχεια οι οπαδοί αποχώρησαν από το γήπεδο, όμως όλα θα εξαρτηθούν από την απόφαση της Αστυνομίας, που ούτως ή άλλως έχει λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Θυμίζουμε πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε αποχωρήσει από τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, ενώ ζήτησε από τους φιλάθλους της να μην παραβρεθούν στο γήπεδο.

Το χρονικό

- 16:25 Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Γιάννης Αλαφούζος μεταβαίνει τώρα στην Τρίπολη με σκοπό να μιλήσει με τους υπεύθυνους.

- 16:30 Όπως αναφέρουν από τον Παναθηναϊκό, η ευθύνη περιφρούρησης του γηπέδου είναι της Αστυνομίας και της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ενώ οι οπαδοί μπήκαν ανενόχλητοι στο γήπεδο.

- 16:35 Οι άνθρωποι του Αστέρα τονίζουν πως ίσως δεν κατέβουν στο παιχνίδι λόγω της παρουσίας οπαδών.

- 17:03 Ο Γιάννης Αλαφούζος τελικά έμεινε στην Αθήνα, αφού τα πράγματα έχουν ηρεμήσει.

- 17:10 Οι οπαδοί έχουν αποχωρήσει από το γήπεδο, οπότε το παιχνίδι, λογικά, θα ξεκινήσει κανονικά. Δεν υπάρχουν φθορές στο γήπεδο.

* Η φωτογραφία είναι αρχείου και δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ