STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κέρκυρα - Skoda Ξάνθη 2-0

Κέρκυρα - Skoda Ξάνθη 2-0
Βάλλας Ιωάννου INTIME SPORTS

Η Κέρκυρα νίκησε εύκολα με 2-0 την Ξάνθη και έβαλε φωτιά στην βαθμολογία. Έκτη σερί ήττα για τους Ακρίτες στο πρωτάθλημα που έχουν ξεχάσει τι σημαίνει γκολ.

Το πρωτάθλημα πήρε φωτιά μετά τη νίκη της Κέρκυρας επί της Ξάνθης, καθώς πλέον επτά ομάδες παλεύουν για την παραμονή.

Οι Ακρίτες γνώρισαν την έκτη σερί τους ήττα ενώ για έξι σερί ματς δεν έχουν κατορθώσει να πετύχουν κάποιο γκολ. Πλέον και η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει μπει σε μπελάδες.

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

Γήπεδο: ΕΑΚ

Διαιτητής: Θάνος

Βοηθοί: Καρσιώτης, Ποντίκης

Κέρκυρα (Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Καλαντζής (Ηλιάδης 77'), Καραλής, Ερίθε, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Οσμάν, Γκουστάβο, Μαρτίν (Μαζνόφ 89'), Ιωάννου (Μπάρκογλου 68').

Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιάνι, Μπαξεβανίδης (Καζάκης 80'), Εντιμάρ, Πόι, Νταρμπιόν (Μάνταλος 69'), Μαρκόφσκι, Βλαχοδήμος, Φλίσκας (Βασιλακάκης 61'), Κομεσίδης, Βάλλας, Ντάνι.

Σκόρερ: Καλαντζής (59' σουτ), Γκουστάβο (σουτ 69') -

Κάρτες: Μαρκόφσκι (κίτρινη 28'), Βέντσελ (κίτρινη 46'), Βάλλας (κίτρινη 53'), Κομεσίδης (κίτρινη 66'), Μαρτίν (κίτρινη 81'), Ντάνι (κόκκινη 83').

Χωρίς φάσεις

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό με τις δυο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή, ενώ οι επιθετικές επιλογές δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα πως στη μόνη υποψία φάσης στο 2', ο Ιωάννου πήγε να κάνει ένα σουτ, όμως γλίστρησε και η μπάλα πήγε αδύναμα στην αγκαλιά του Βιβιανί.

Η Ξάνθη από την πλευρά της είχε παθητικό ρόλο και περίμενε πίσω από τη μεσαία γραμμή τους παίκτες της Κέρκυρας. Μοναδική επιθετική απειλή ο Βλαχοδήμος που προσπάθησε από τα δεξιά, με τον Μαρκόφσκι όμως να μην εκμεταλλεύεται τις κούρσες του νεαρού φορ.

Καλύτερος ρυθμός

Η επανάληψη είχε κάπως καλύτερο θέαμα με την Ξάνθη να προσπαθεί κυρίως από τα αριστερά και την Κέρκυρα να παίρνει επιθέσεις από τη μεριά του Γκουστάβο.

1-0: Η Ξάνθη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω του τραυματισμού του Φλίσκα και σε αυτό το σημείο η Κέρκυρα άνοιξε το σκορ! Ο Μαϊστόροβιτς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Καλαντζής με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Βιβιανί. Πολύ όμορφο γκολ από τον έμπειρο φορ. Ο Φλίσκας να πούμε πως βγήκε τελικά και στη θέση του μπήκε ο Βασιλακάκης.

2-0: Η Κέρκυρα έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 69ο λεπτό. Ο Ερίθε πάτησε ωραία στον Γκουστάβο που με δυνατό σουτ αρκετά έξω από τη μεγάλη περιοχή νίκησε εντυπωσιακά τον Βιβιανί.

Αποβολές

Στο 83ο λεπτό η Ξάνθη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της απευθείας αποβολής του Ντάνι, ενώ από το ματς αποβλήθηκε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης! Ο λόγος που αποβλήθηκε ο Πορτογάλος έχει να κάνει με κάτι που φαίνεται να είπε στον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Θάνο.

MVP

Ο Χρήστος Καλαντζής αποδεικνύεται για ακόμα μία σεζόν ο παίκτης κλειδί. Ο Γκουστάβο στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε επίσης και μαζί του όλη η Κέρκυρα.

Αδύναμος κρίκος

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να βρει γιατρικό για την αγωνιστική πτώση της Ξάνθης και πλέον οι Ακρίτες έχουν μπει σε μπελάδες.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ