STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κέρκυρα - Λεβαδειακός 1-2

Κέρκυρα - Λεβαδειακός 1-2
Αγρίτης Πόι INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός πέτυχε μία σπουδαία νίκη απέναντι στην μαχητική Κέρκυρα κι έφτασε τους 34 βαθμούς. Υποβιβάστηκαν και μαθηματικά οι Φαίακες

Μετά από δυο σερί σεζόν η Κέρκυρα αποχαιρέτησε την Superleague, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Λεβαδειακό. Οι Φαίακες πάλεψαν το παιχνίδι, όμως τα πολλά αμυντικά λάθη ήταν εκείνα που έκαναν τη διαφορά.

Ο Λεβαδειακός μαθηματικά δεν έχει σωθεί, όμως παραμένει με το ενάμιση πόδι στην πρώτη κατηγορία. Το σκορ άνοιξε ο Μάρτινς στο 6', ο Αγρίτης ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ενώ ο Κόρμπος έκανε το τελικό 2-1 για τους Βοιωτούς.

Παρακολουθήστε και αυτή την Κυριακή την εκπομπή SUPER BALL με πλούσιο ρεπορτάζ, στιγμιότυπα και σχόλια για όλα τα παιχνίδια της Super League, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Επίμαχες φάσεις ο Ηρακλής Τσίκινης.

Γήπεδο: ΕΑΚ

Διαιτητής: Mάνταλος Σ. (Αθηνών)

Βοηθοί: Ποντίκης Κ. (Πρέβεζας), Ταρανάς Α.(Αθηνών)

4ος: Μήτσιος Χ. (Ηπείρου)

Παρατηρητής: Νταμπώσης Δ.(Πιερίας)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Κέρκυρα (Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Αθανασίου, Έντερ, Πετρούσης. Σταμόγιαννος (Κρητικός 83'), Τσοκάνης. Τσουμάνης (Ηλιάδης 57'), Λεόν, Αγρίτης, Κυβελίδης, Γκέσιος (Βασιλόγιαννης 87').

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Λισγάρας, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Ροτζέριο (Ρομέου 91'), Πόι, Ακόστα (Καγιεχόν 63'), Βασιλείου (Μαχαίρας 85').

Σκόρερ: Ροτζέριο Μάρτινς (6' σουτ), Κόρμπος (σουτ 71') -- Αγρίτης (45' σουτ)

Κάρτες: Λισγάρας (88' κίτρινη), Κυριακίδης (κίτρινη 90')

Ξεκίνημα με γκολ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Λεβαδειακό να μπαίνει πολύ δυνατά. Μάλιστα στην πρώτη τους ευκαιρία οι Βοιωτοί ευτύχησαν να σκοράρουν με τον Ροτζέριο Μάρτινς. Ο Βραζιλιάνος άσος με ατομική ενέργεια στο 6' ξεπέρασε τον Πετρούση και ανάμεσα σε δυο αμυντικούς σούταρε κάνοντας το 1-0.

Γενικότερα το πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό με τις δυο ομάδες να χάνουν κάποιες ευκαιρίες, ενώ είχαμε κι από ένα σημαντικό λάθος. Στο 29' Ο Κυριακίδης δεν συνεννοήθηκε καλά με τους αμυντικούς του με αποτέλεσμα ο Γκέσιος να πάρει μία κεφαλιά. Δέκα λεπτά αργότερα ο Έντερ έχασε τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως ο Κόρμπος δεν πρόλαβε να σουτάρει.

Στην εξέλιξη του αγώνα είχαμε μία απίστευτη φάση. Ο Ροτζέριο ξεμαρκάριστος μέσα στη μεγάλη περιοχή αντί να σουτάρει έκανε τις ντρίμπλες, του έπιασαν και αντί να σουτάρει, μπροστά από τον τερματοφύλακα, γύρισε τη μπάλα στο... πουθενά!

Ανέστη μου και Αγρίτη μου

Το ημίχρονο έκλεισε με τον Κέρκυρα να φέρνει το ματς στα ίσα. Ο Αθανασίου πέρασε όμορφη μπαλιά από τα δεξιά βρήκε τον Αγρίτη, κι αυτός από την ίδια θέση που έχασε νωρίτερα ευκαιρία, έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1.

Και πάλι δυνατά

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Με τον Λεβαδειακό να μπαίνει δυνατά. Στο 46' ο Κόρμπος βρήκε υπέροχα τον Βασιλείου μέσα στη μεγάλη περιοχή. Αυτός μόνος με τον Αναστασόπουλο έστειλε τη μπάλα άουτ.

Παραλίγο γκολάρα

Στο 58ο λεπτό ο νεαρός άσος της Κέρκυρας Σταμόγιαννος πήγε να βάλει ένα υπέροχο γκολ με σουτ σχεδόν από το κέντρο, ο Κυριακίδης, ωστόσο, με τα ακροδάχτυλα έδιωξε σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 2-1, όταν ο Ροτζέριο έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ από τα δεξιά, όμως ο Αναστασόπουλο σε ετοιμότητα έδιωξε.

Τελικά απλά... γκολ

Ο Λεβαδειακός μπήκε μπροστά στο σκορ στο 71ο λεπτό. Ο Ροτζέριο αρχικά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, μετά από σέντρα του Μουλόπουλου, με τον Κόρμπο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά. Λίγα λεπτά αργότερα ο Γκέσιος δεν μπόρεσε από κοντά να σουτάρει, χάνοντας έτσι μία μεγάλη ευκαιρία να φέρει ξανά το ματς στα ίσα.

MVP του αγώνα

Ο Ροτζέριο Μάρτινς ήταν "παρών" και στα δυο γκολ του Λεβαδειακού. Το πρώτο ήταν προσωπικό τέρμα, ενώ στο δεύτερο σούταρε, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και ο Κόρμπος από κοντά έκανε το 2-1.

Αδύναμος κρίκος

Η άμυνα της Κέρκυρας δεν ήταν σε καλή μέρα, με αποτέλεσμα πολλές φορές Ροτζέριο και Βασιλείου να βρίσκονται μόνοι μέσα στη μεγάλη περιοχή.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ