STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κέρκυρα - Ξάνθη 0-0

Κέρκυρα - Ξάνθη 0-0
INTIME SPORTS

Κέρκυρα και Ξάνθη σε ένα πολύ σκληρό ματς με πολλές κάρτες, αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0 στο ΕΑΚ Κέρκυρας για την 19η αγωνιστική της Super League.

Δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην γηπεδούχο Κέρκυρα και την φιλοξενούμενη Ξάνθη, για το πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Σε ένα ματς που κυριάρχησαν η δύναμη, τα νεύρα και οι... κάρτες, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν αυτή που είχε τις πιο σημαντικές στιγμές στο παιχνίδι, δίχως ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει. Η Κέρκυρα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, ιδιαίτερα δημιουργικά και ελάχιστα ανησύχησε την εστία Κυριακίδη.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος Γεώργιος (ΕΠΣ Κορινθίας)

Βοηθοί: Καρσιώτης Μιχαήλ (ΕΠΣ Κορινθίας), Πασχάλης Γεώργιος (ΕΠΣ Ηπείρου)

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέτκους, Σιόντης, Βενέτης, Ντιμιτρόβσκι, Ζουμπουλάκης, Ναγιάρ, Ανδρεόπουλος, Ζορμπάς (79' Χαβίτο), Καϊκούτ (65' Καϊκούτ), Φάμπιο (89' Γεωργακόπουλος), Μαρκόβσκι.

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Λισγάρας, Καρυπίδης, Ουάλας, Παπαστεριανός (66' Λουσέρο), Βάλτερ (56' Κλέιτον), Φλίσκας (46' Ομπόντο), Βασιλακάκης, Σολτάνι, Καπετάνος.

Γκολ: -/-

Κάρτες: 44' Καϊκούτ, 51' Ναγιάρ / 29' Παπαστεριανός, 39' Ουάλας, 78' Βασιλακάκης, 82' Καρυπίδης

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Δίχως τέρματα η μάχη του ΕΑΚ

Κέρκυρα και Ξάνθη αναμετρήθηκαν για την 19η αγωνιστική της Super League και το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν πολλά υποσχόμενο στο ΕΑΚ Κέρκυρας. Στο πρώτο 20λεπτο το ματς είχε καλό ρυθμό και οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο οι φάσεις έλειπαν, καθώς στην μεσαία γραμμή το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο, με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται κλασικές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Σταδιακά η εικόνα του αγώνα άλλαξε και ο δυναμισμός στις μονομαχίες, με ορισμένα σκληρά μαρκαρίσματα, χαρακτήριζαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων στο χορτάρι. Λισγάρας και Καϊκούτ είχαν έντονη λογομαχία που δεν σταμάτησε ακόμη και όταν ο Δασκαλόπουλος σφύριξε για την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι, παρά τις αλλαγές των δύο τεχνικών και την προσπάθεια ειδικά του Λουτσέσκου να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Η Ξάνθη είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες να προηγηθεί. Αρχικά η κεφαλιά του Καπετάνου στο 70' πέρασε μόλις άουτ και δέκα λεπτά αργότερα, ο Κλέιτον σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Οι γηπεδούχοι φώναξαν στο 87' για χέρι πέναλτι κατά των γηπεδούχων, όμως η φάση ήταν δύσκολο να ξεκαθαριστεί ακόμη και μέσα από τα ριπλέι. Το τελικό 0-0 έδωσε σε Κέρκυρα και Ξάνθη από έναν βαθμό, αποτέλεσμα που σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιο, αν και οι Ακρίτες ήταν αυτοί που είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες στο ματς.

Η φάση του αγώνα

Το δοκάρι του Σίλβα Κλέιτον στο 80ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος είχε την ευκαιρία να κρίνει το παιχνίδι ερχόμενος από τον πάγκο, όμως είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Σέτκους μετά το σουτ που επιχείρησε.

Ο διαιτητής

Με την εικόνα που είχε το ματς και τις δυνατές μονομαχίες, πάλι καλά που βγήκαν μόνο επτά κάρτες από το τσεπάκι του. Έστω και δύσκολα κατάφερε να κρατήσει το παιχνίδι. Η φάση του 87' είναι πολύ δύσκολη και μάλλον σωστά αφήνει το ματς να συνεχιστεί.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Ζουμπουλάκης των γηπεδούχων έκανε πολύ καλό ματς. Έτρεξε, κάλυψε χώρους, κέρδισε μονομαχίες και πολλές φορές έμοιαζε με "τείχος" απροσπέλαστο. Βοήθησε τα μέγιστα για να πάρει έστω και τον ένα βαθμό η ομάδα του.

Μας άρεσε

Το γεγονός πως ο Λουτσέσκου έμοιαζε να μην συμβιβάζεται με την ισοπαλία και προσπάθησε να κάνει όσο πιο επιθετική μπορούσε την ομάδα του μέσω των αλλαγών. Άσχετα αν δεν δικαιώθηκε, τόλμησε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Δεν μας άρεσε

Το... ματς. Πολλά νεύρα, φάουλ, διακοπές, κάρτες και πολύ λίγες καλές φάσεις στο 90λεπτο που εκτυλίχθηκε στο ΕΑΚ Κέρκυρας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ