STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Καβάλα- Κέρκυρα 1-0

Καβάλα- Κέρκυρα 1-0
Βουτσίσεβιτς INTIME SPORTS

Η Καβάλα πέτυχε μία σημαντική νίκη στην προσπάθεια της να μπει στα πλέι οφ, νικώντας με 1-0 την Κέρκυρα στο "Ανθή Καραγιάννη". Καλά στάθηκαν οι Φαίακες, όμως έχουν μεγάλο πρόβλημα στο γκολ.

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, η ομάδα της Καβάλας κατάφερε να πάρει μία νίκη και πλησίασε ακόμα πιο κοντά στον στόχο που είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Χένρι Κάσπερτσακ ήταν ουσιαστική και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, παίρνοντας δίκαια τους τρεις βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Κέρκυρα να είναι καλύτερη στην αρχή και των δυο ημιχρόνων και να απειλεί δύο φορές, όμως οι Αργοναύτες γρήγορα ισορρόπησαν τον ρυθμό του αγώνα και πήραν τα ηνία.

Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Νικουλάε, που έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα, με πολύ ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η Κέρκυρα προσπάθησε να αντιδράσει, όμως δεν υπάρχει ένας επιθετικός με το εύκολο γκολ.

Στοιχεία αγώνα


Γήπεδο: "Ανθή Καραγιάννη"

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Βοηθοί: Πάνου (Αιτ/νιας), Γούκος (Ηπείρου)

4ος: Τοπούζης (Θράκης)

Παρατηρητής: Ζωγράφος (Αθηνών)


Καβάλα (Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Ντουγκλάο, Χργκόβιτς, Πέρτζελ, Καρντόζο (Σιόντης 69'), Ντικρόκ. Αμπντούν, Ονουάτσι (Περεϊρίνια 85'), Νικουλάε, Ρίος.



Κέρκυρα(Μπάντοβιτς): Kωνσταντόπουλος, Στολτίδης (Χαμπλ 46'), Καλαντζής, Τσίγκας (Μαζνόφ 65'), Παρασκευαίδης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Επστάιν, Γραμμόζης, Μακρής (Η. Ιωάννου 78').


Σκορερ: Νικουλάε (41', σουτ)


Καρτες: Γραμμόζης (κίτρινη 36'), Καρντόσο (κίτρινη 46'), Νικουλάε (κίτρινη 53'), Χαμπλ (κίτρινη 67').



Το πρώτο ημίχρονο...


Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Κέρκυρα να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι και στα πρώτα δέκα λεπτά να πιέζει την άμυνα των γηπεδούχων. Μάλιστα στο 4ο λεπτό θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ, όμως η κεφαλιά του Παρασκευαΐδη πέρασε άουτ.

Στη συνέχεια η Καβάλα πήρε τα ηνία του αγώνα και τα κράτησε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Στο 28' έγινε μία φάση που θα συζητηθεί αρκετά, αφού ο Νικουλάε ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Γραμμόζη, με τον διαιτητή ωστόσο να μην σφυρίζει τίποτα.

(1-0) Ο Ρουμάνος άσος πάντως πήρε το αίμα του στο 41ο λεπτό. Μετά από πολύ ωραία μπαλιά του Ρίος βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και δεξιά, γύρισε το σώμα του και έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κωνσταντόπουλου.

** ( Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε τραγική κατάσταση λόγω της κακοκαιρίας)

Νωρίτερα η Καβάλα έχασε δυο καλές ευκαιρίες με τον Αμπντούν και τον Ονουάτσι, ενώ η Κέρκυρα μία με τον Στολτίδη.


Το δεύτερο ημίχρονο....


Η επανάληψη ξεκίνησε ακριβώς όπως και το πρώτο μέρος, με την Κέρκυρα δηλαδή να είναι καλύτερη και να έχει την κατοχή της μπάλας, όμως να μην μπορεί να πατήσει περιοχή.

Ενδιαφέρον είχε μία φάση στο 53ο λεπτό, όταν ο Νικουλάε έφυγε μόνος του απέναντι από τον Κωνσταντόπουλο και τον ξεπέρασε, αντί όμως να πλασάρει επέλεξε να πέσει κάτω για να εκμαιεύσει το πέναλτι. Ο διαιτητής δεν... ψάρωσε και του έβγαλε κάρτα.

Η Κέρκυρα συνέχισε να είναι απειλητική και έχασε δυο καλές φάσεις με τους Στόλτίδη και Γραμμόζη, όμως ο Γκαλίνοβιτς σταθερά μπλόκαρε την μπάλα. Στο 69ο λεπτό η Καβάλα έχασε τον Καρντόζο που τραυματίστηκε και στη θέση του πέρασε ο Σιόντης μετά από αρκετό καιρό.

Φωνές για πέναλτι

Στο 75ο λεπτό έγινε μία περίεργη φάση, όταν ο Αμπντούν έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Παρασκευαΐδη. Ο έμπειρος αμυντικός είχε γυρισμένο το σώμα του, όμως όπως γυρνούσε σήκωσε πολύ ψηλά το χέρι του χωρίς λόγο.

Πάντως η Καβάλα έχασε ευκαιρία να κάνει το 2-0 ένα λεπτό αργότερα, όταν ο Ντουγκλάο πήρε μία κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Το παιχνίδι τελείωσε με την Καβάλα να παίρνει μία σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να μπει στα πλέι οφ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ