STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κατσογιάννης: ''Παράλληλες οι γραμμές''

Κατσογιάννης: ''Παράλληλες οι γραμμές''
Πανιώνιος INTIME SPORTS

Ο Γρηγόρης Κατσογιάννης, διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας της Forthnet, μίλησε στη superBALL, για τη φάση του ακυρωθέν γκολ του Πανιωνίου, στην αναμέτρηση της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Για την περίφημη γραμμή του συνδρομητικού καναλιού στη φάση με το ακυρωθέν γκολ του Πανιωνίου μίλησε ο Γρηγόρης Κατσογιάννης. Ο διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας της Forthnet είπε αρχικά: "Η κάμερα πάντα λειτουργεί με προοπτική, δηλαδή βρίσκεται σε σταθερό σημείο κάπου ψηλά. Αν δείτε ένα γενικό πλάνο φαίνεται ότι οι γραμμές δεν είναι παράλληλες και πως συγκλίνουν, αλλά στην πραγματικότητα είναι παράλληλες".

Για το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα: "Ένα πολύ απλό και χαρακτηριστικό παράδειγμα για να καταλάβουμε όλοι πώς λειτουργεί η κάμερα: Αν δούμε τις γραμμές του τρένου, θα δούμε ότι συγκλίνουν γιατί υπάρχει το βάθος πεδίου, αυτή η προοπτική. Στις μεταδόσεις φροντίζουμε πάντα να χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προκειμένου οι συνδρομητές να βγάλουν συμπέρασμα αναφορικά με το τι έχει συμβεί σε κάθε φάση του αγώνα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ