STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Καραγεωργίου: "Κερδίσαμε ένα δύσκολο ματς"

Καραγεωργίου: "Κερδίσαμε ένα δύσκολο ματς"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Καραγεωργίου τόνισε ότι οι παίκτες του κέρδισαν ένα ντέρμπι. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Νίκος Καραγεωργίου μίλησε για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Πανθρακικό, λέγοντας πως οι παίκτες του πήραν ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς.

" Κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο, για πολλούς και διάφορους λόγους, παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Πρέπει να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές μας, γιατί το ματς αυτό ήταν πολύ σημαντικό για την κοινωνία της Ξάνθης", δήλωσε ο Καραγεωργίου:

" Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στον αντίπαλο, γιατί στάθηκε αξιοπρεπώς στο γήπεδο". Για τον Σολάρι κι αν μπορεί να βοηθήσει στο πρόβλημα της ομάδας του στο σκοράρισμα είπε: " Δεν έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα φέτος η Ξάνθη. Αντιμετωπίσαμε ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου και σε αυτά τα παιχνίδια ήταν πολύ δύσκολο να σκοράρουμε. Ο Σολάρι γι’ αυτό αποκτήθηκε, για να μας δώσει το κάτι παραπάνω στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Δεν μπορούμε όμως να επικεντρωθούμε σε έναν παίκτη, γιατί όλοι βοήθησαν και όλοι θα βοηθήσουν στο μέλλον".

Για τον Κάλβο τόνισε: " Ο Κάλβο ήρθε λίγο αργά, του έτυχε κι ένας μικροτραυματισμός, αλλά είναι ένας αξιόλογος παίκτης, που κι αυτός θα βοηθήσει πολύ στη συνέχεια του πρωταθλήματος".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ