STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Καμία απόφαση από την Super League

Καμία απόφαση από την Super League
INTIME SPORTS

Καμία απόφαση δεν πήρε η Super League μετά και την βελτιωμένη πρόταση του ΟΠΑΠ (26 εκ. ευρώ!) σε ότι αφορά την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων. Όλα ανοιχτά στην συνεδρίαση της Football League της Παρασκευής (21/9)

Όλα ανοιχτά είναι και πάλι σε ότι αφορά την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος τόσο της Super League, όσο και της Football League με την συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης (21/9) η Super League δεν πήρε καμία απόφαση για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος της επόμενης σεζόν, παρά την βελτιωμένη πρόταση του ΟΠΑΠ.

Η νέα πρόταση προς την διοργανώτρια αρχή είναι 13 εκ. ευρώ το χρόνο (για διετές συμβόλαιο συνεργασίας), ωστόσο δεν πάρθηκε απόφαση για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι πως η πρόταση είναι προφορική και όχι έγγραφη όπως θέλει ο συνεταιρισμός και ο δεύτερος λόγος είναι πως θα πρέπει να γίνει Διοικητικό Συμβούλιο για να επικυρωθούν και να νομιμοποιηθούν οι όποιες αποφάσεις.

Μετά από την εξέλιξη αυτή τα πάντα είναι ανοιχτά σε ότι αφορά την συνεδρίαση της Football League που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (21/90) το μεσημέρι και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Πλέον είναι άγνωστο αν θα γίνει τόσο η συνεδρίαση, όσο και η κλήρωση και αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι αντιδράσεις των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως μετά από την εξέλιξη αυτή, δεν αποκλείεται ο πρόεδρος Σπύρος Καλογιάννης να προτείνει νέα αναβολή μέχρι να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις της Super League, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να αντιδράσουν οι ΠΑΕ και να ζητήσουν να γίνει άμεσα η κλήρωση με την συμμετοχή 18 ομάδων.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ